Bogdan Pirvu este Manager al Diviziei Vopsele si Tencuieli Decorative a AdePlast.

Bogdan lucreaza din anul 2 de facultate, incepand ca agent de vanzari in FMCG. Astfel a inceput sa invete meserie promovand produsele STAR FOODS si cafeaua ALVORADA. In industria materialelor de constructii si finisaje lucreaza din anul 1998.

Cifra de afaceri a diviziei pe care o conduce a fost in 2013 de 4 mil eur, in crestere accelerata, de la 1,55 mil eur in 2012.La inceputul anului trecut a demarat reconstructia diviziei de vopsele si tencuieli decorative si a setat un obiectiv ambitios, ca AdePlast sa devina unul dinte jucatorii importanti si pe aceasta piata. A definit obiective de etapa, pentru fiecare an, iar in primul an – 2013 l-a atins. A majorat cifra de afaceri pe vopsele si tencuieli decorative de 2 ori si jumatate fata de anul anterior.

Din punct de vedere profesional, Bogdan este o persoana ambitioasa, implicata la maxim si foarte responsabila. Viseaza intotdeauna primul loc in orice clasament, asa ca isi construieste strategiile si planurile tactice avand intotdeauna in vedere acest deziderat. A trecut prin toate etapele de dezvoltare personala: am fost agent de vanzari, supervisor, area sales manager, key account manager, director de vanzari, dar si Manager de Divizie sau Administrator. De exemplu, a fondat si a condus echipa care a adus companiei Kober pozitia de lider pe piata de lacuri si vopsele in 2002.

A trecut repede de la un nivel la altul, ca vector al rezultatelor pozitive obtinute in fiecare etapa. Asa se face ca acum este parte dintr-un proiect mare, ambitios si sustenabil, care este el insusi o reusita categorica, demonstrata. Este parte a managementului de top al companiei AdePlast, unde conduce Divizia de vopsele si tencuieli decorative si este implicat deasemenea si in alte proiecte si procese decizionale la varf ale companiei.

AdePlast este un jucator major pe piata de mortare uscate si adezivi, pe piata produselor termoizolante de asemenea si va avea in foarte scurt timp o pozitie similiara si pe piata vopselelor.

Bogdan este economist, masterand in managementul afacerilor si a obtinut in 2003” Professional Certificate in Management” al The Open University, Walton Hall din Marea Britanie.