Despre noi

BusinessMark este o companie de servicii integrate B2B, ce s-a înființat în anul 2013. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business.

Dincolo de evenimentele cu tradiție pe care le organizăm în București, desfășurăm proiecte în orașe precum:

Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov și Iași.

 

3

 

Suntem transparenți în ceea ce facem, atât în relația cu membrii echipei, cât și cu partenerii, speakerii, participanții sau organizatorii cu care colaborăm. Credem în echilibru și în respectul reciproc, ne exprimăm liber gândurile și încurajăm dialogul. Rezultatul final este de a duce la îndeplinire misiunea și viziunea organizației și de a respecta promisiunile pe care le facem.

Credem că este important ca evenimentele business pe care le organizăm să țină cont de realitatea pieței, să fie ancorate în problemele pe care fiecare industrie le întâmpină, să aibă la bază un conținut puternic, să implice cât mai mulți jucători și să stârnească interesul persoanelor cu putere de decizie.

Suntem preocupați să oferim un context favorabil dezvoltării mediului de afaceri din România. Prin intermediul evenimentelor business creăm o legătură puternică între factorii cheie. Urmărim ca proiectele noastre să implice toți jucătorii importanți din diferitele sectoare abordate pentru o perspectivă globală și corectă și pentru crearea unui mediu relevant de discuție asupra tematicii propuse. Acordăm timp și atenție pentru ca fiecare proiect să atingă nivelul pe care ni-l dorim.

Ne conectăm în permanență cu noutățile care apar în industrie! Ne place să avem o abordare diferită și să organizăm proiecte interesante. Astfel, ne dorim să inspirăm și să ajutăm companiile să găsească cea mai bună cale în dezvoltarea propriilor strategii, indiferent de domeniul în care activează.