FiNEXPERT

logo finexpert NEW EN

Cifrele sunt Cuvintele noastre!

Suntem consultanţi în domeniul financiar – contabil, iar cifrele reprezintă pentru noi mai mult decât simple instrumente de lucru. Faptul că suntem prima companie românească de contabilitate, care a depăşit un prag semnificativ al cifrei de afaceri, reprezinta performanţa care ne poziţionează în varful clasamentului firmelor româneşti din domeniu, iar acest lucru este rezultatul eforturilor noastre din ultimii ani!

Astăzi, FiNEXPERT oferă o gamă complexă de servicii pentru mai mult de 400 de clienţi, care beneficiază de un management financiar performant, prin îmbinarea know-how-ului internaţional cu flexibilitatea şi savoir-faire-ul local.

Prin ce se deosebeste Finexpert? Simplu: prin standarde de calitate internaţionale, preţuri competitive, o gamă largă de servicii, atragerea şi fidelizarea celor mai buni oameni.

Sintetizând, FiNEXPERT vorbește pe limba clientului! Această cunoaștere, alături de dezvoltarea profesională continuă și atitudinea proactivă orientată către soluții concrete, sunt fundamentele FiNEXPERT.