Speakeri Autumn tax update forum. Editia a III-a

Florentina Șușnea ocupă poziția de Managing Partner al Grupului Finconta, grup alcătuit din patru societăţi: PKF Finconta, PKF Finconta Consultanţă, PKF Finconta HR și Finconta Consulting SPRL. Este licențiată în economie și științe juridice, cu un master în Fiscalitate și politici fiscale, absolventă a programului EMBA Tiffin University USA și Doctor în economie. Experiența de 25 de ani în servicii de consultanță fiscală completată de cei 6 ani de activitate în sistemul public – ANAF, o recomandă ca fiind un lector de calitate ce oferă informații corecte și exemplificări concrete cu referire la legislația în vigoare.

 

 

 

 

 

Maria Popa are o experiență de peste 20 ani în domeniul fiscal, dintre care 11 în sistemul public – ANAF. Licențiată în cibernetică-economică, membru CECCAR , CCF și CAFR, participant cu articole în publicații de specialitate, Maria reușește să vină în sprijinul clienților cu clarificări și recomandări în ceea ce privește aplicarea corectă a tratamentului fiscal, astfel încât să-i protejeze pe aceștia de eventuale riscuri. Întotdeauna vine cu sfaturi ce aduc optimizarea costului fiscal al companiei, informând despre existența facilităților fiscale și îndrumându-i cum să beneficieze de acestea. Multiplele proiecte profesionale în care a fost implicată de-a lungul carierei o ajută să găsească soluții rapide în rezolvarea spețelor analizate.

 

 

Gabriela Popescu are o experiență de peste 15 ani în domeniul  legislației muncii. Licențiată în drept și economie, membru al CCFR , Gabriela reușește să facă față tuturor provocărilor și nelămuririlor din domeniul legislației muncii și a fiscalității forței de muncă.

Experiența acumulată în decursul carierei sale, fac din Gabriela Popescu un specialist în domeniul impozitului pe venit, un bun sfătuitor pentru problemele de fiscalitatea muncii și un partener în interpretarea și implementarea corectă a legislației românești și europene.