Speakeri Business Challenge- Ediţia a-II-a

Doina1

Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer, ContentSpeed

Cu o experianţă de peste un deceniu în mediul online internaţional, Doina coordonează departamentul de Marketing şi Vânzări al companiei ContentSpeed, lider de piaţă în implementarea soluţiilor software pentru e-commerce customizate. Platforma de comerţ electronic ContentSpeed este implementată pentru peste 450 de magazine online şi 30 de portaluri B2B. Printre brandurile din portofoliul companiei se numără: IL PASSO, Diverta, Chicco, Sephora, Flormar, QuickMobile şi multe altele…

 

radu_1

Radu Ionescu, General Manager, Docentris

Radu este General Manager al Docentris, unul dintre principalii integratori ai României pentru imprimare corporativă, managementul documentelor şi serviciilor IT. Docentris sprijină afacerea Kyocera în România de 15 ani şi are o flotă de peste 4500 de echipamente care procesează zilnic documente pentru peste 400 de companii. Radu are o profundă cunoaştere a pieței serviciilor de imprimare din România precum și în domeniul vânzărilor consultative. Experiența sa este completată de formarea sa ca pilot și pasiunea pentru training .

 

Mikepoza

Mike Costache, Business angel, CEO, Chargeback Armor

Mike a petrecut ultimii 20 de ani ca antreprenor, bancher de investiții, autor, profesor, orator motivational, Business angel și colector de fonduri pentru diverse organizații de caritate. Nascut în Bucuresti în anul 1977, Mike a migrat în Israel în anul 1988 și în 1992 în Statele Unite. 

Mike a fost prezentat în numeroase articole, inclusiv USA Today, Wall Street Journal, Entrepreneur, Inc., CCTV, Business Week, Men’s Health, Top Gear.

Din 1998 până în 2003, Mike a fost un asociat la Westpark Capital, Grupul Interlink și Millennium Capital Partners. Din 2000 până în 2006, Mike a servit ca fondator CEO al Pioneer Telecare, o firmă de e-commerce cu venituri totale de 4 milioane $. 

Din 2003, Mike a servit (pro bono) de pe placa de Administrație ca director de strângere de fonduri și de strategie pentru Fundația Blue Heron, o organizatie de caritate care a investit $ 1.300.000 în burse colegiu pentru adolescenti orfani și abandonați din România și din Republica Moldova.

 

barta 

Peter Barta, Președinte, Fundația Post-Privatizare, antreprenor, business angel

Cu peste 17 de ani de experiență managerială, Peter a fost implicat în funcții de conducere diferite în cadrul organizațiilor naționale și internaționale. El a colaborat cu diverse companii din SUA, cum ar fi de Development Alternative Inc. sau, cel mai recent, Google. După implicarea sa în diverse proiecte internaționale de implementare instituții, cum ar fi Consiliul Europei sau USAID, a fost implicat în coordonarea și reorganizarea SMURD, una dintre cele mai importante servicii de urgență din România, după care s-a reorientat spre antreprenoriat, în prezent fiind CEO al Fundației Post Privatizare, un fond gestionat în comun de Comisia Europeană și Guvernul României, care vizează sprijinirea dezvoltării ecosistemului antreprenorial românesc prin asigurarea educației și prin finanțare.

Peter Barta acționează în calitate mentor de afaceri pentru mai multe start-up și servește la bordul unei instituții de microfinanțare. A urmat școli top cum ar fi Massachusetts Institute of Technology Sloan School of Management, INSEAD sau Harvard Business School.

 

 

tudor constantinescu bun

Tudor Constantinescu, Antreprenor, fondator Chocolat

Călăuzit de pasiunea sa pentru arta culinară şi gastronomie, Tudor Constantinescu este recunoscut ca fiind un antreprenor vizionar şi nonconformist . Creator şi fondator al Conceptului ” Chocolat createur de gout “, Tudor a reuşit să impună în ultimii zece ani un standard de excelenţă pe piaţa HORECA din România .

Lansat în 2006 cu o locaţie şi opt angajaţi, brandul Chocolat este astăzi un model de business prezent în opt locaţii şi susţinut de o echipă de 170 de oameni .

Urmându-şi instinctul pentru inovaţie, Tudor a depăşit aria domeniului care l-a consacrat. Alături de partenerii lui Corneliu Birtok Baneasa şi Costin Alexandru , a caştigat medalia de aur la Salonul de Invenţii de la Geneva (aprilie 2015). Dorinţa sa de a promova oamenii creativi a dat nastere companiei CCT innovation al carei obiectiv este valorificarea invenţiilor romaneşti .

 

 

  Octavian Badescu

Octavian Bădescu, Fondator, SameDay Courier

Octavian, antreprenor cu investiţii în sectorul serviciilor, cu o experienţă managerială de 15 ani în curierat rapid, este în acest moment implicat în Sameday Courier – ca fondator şi acţionar majoritar, şi în proiectul Lokko. Susţinător entuziast al virtuţiilor pieţei libere şi al libertăţii în ansamblu, Octavian publică cu regularitate puncte de vedere pe teme antreprenoriale, manageriale, economice, sociale şi politice şi se implică activ în diferite proiecte cu precădere legate de antreprenoriat şi de formarea tinerilor, fiind şi membru al Romanian Business Leaders.

 

 

Bogdan Tudor

Bogdan Tudor, Founder & CEO, Class IT Outsourcing

Bogdan este CEO şi fondator al companiei Class IT. Misiunea „continuă” a Class IT este de susţine companiile client în scopul exploatării eficiente a beneficiilor tehnologiei în afacerea proprie. Susţinător energic al antreprenoriatului, Bogdan oferă suport continuu în dezvoltarea urmatoarei generaţii de antreprenori prin participarea în proiecte de mentorat, cursuri de realizarea a planului de afaceri şi prin participarea la seminarii sau conferinţe dedicate celor care vor să-şi dezvolte accelerat afacerea proprie.

 

Marius Ghenea

Marius Ghenea, Antreprenor şi Business angel

Marius este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori în serie din România. Printre reuşitele sale investiţionale se numără Flamingo, Flanco, FITDistribution, accessNET, Idilis, PCfun.ro, precum şi multe startup-uri în care s-a implicat ca investitor de tip “business angel”.
Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternică implicare în sfera educaţională. Speaker şi conferenţiar de succes, autor al celei mai vândute cărţi de profil, “Antreprenoriat” şi unul dintre protagoniştii emisiunii TV “Arena Leilor”, Marius este pasionat să impărtăşească know-how-ul acumulat.
Este profesor de antreprenoriat pentru programul executive MBA de la Maastricht School of Management, co-organizator al Schoolforstartups România şi deţine calitatea de director în boardul forumului investiţional românesc “Venture Connect”.
A sprijinit şi susţine în continuare proiecte de formare şi leadership pentru tineri studenţi sau antreprenori realizate de AIESEC, JCI, Leaders Romania sau alte organizaţii ale tinerilor din România.
Marius este lector al programului BusinessDrive, un mini-MBA bazat pe o simulare de business, unic în România.

 

 

Dragos Popescu

Dragoş Popescu, Managing Partner, Diagma

Dragoş şi-a construit cariera de consultant si trainer pornind de la o solidă experienţă directă în business. A ocupat poziţii manageriale de vârf, în particular în industria telecom (Sales Manager – Bel Pagette, Customer Service Manager – Vodafone, Operations / Country Manager – Motorola) cu performanţe recunoscute la nivel internaţional (“The Cheetah” award <Pinnacle Performance Club> in recognition of Sales Achievements).

Susţine în mod curent sesiuni de training, cu precădere în domeniile: Business Management, Vânzări, Finanţe. 
Deţine un titlu MBA (Finance & Business Administration – Motorola Business University, 1999) şi este absolvent a numeroase programe / cursuri de dezvoltare profesională, atât în domenii de specialitate cât şi de dezvoltare a abilităţilor de comunicare şi pedagogice.
Dragoş este iniţiatorul conceptului şi autorul programului BusinessDrive, un mini-MBA bazat pe o simulare de business, unic în România.