Speakeri Electric Drive

john

 

catalin olteanu

Catalin Olteanu este Director Comercial al ALD Automotive Romania din ianuarie 2015, fiind responsabil cu strategia comerciala si portofoliul de clienti, cu dezvoltarea activitatilor de vânzare a serviciilor companiei, previzionarea vânzărilor, managementul bugetului și al resurselor. De asemenea, este responsabil cu identificarea noilor oportunități în piață și cu dezvoltarea unor noi produse si canale de vanzare.

Catalin Olteanu are o experienta de peste 14 ani in domeniul financiar-bancar activand in pozitii de sales si marketing in companii internationale de renume: GE Money, Citibank, Raiffeisen Leasing si Societe Generale.

Ultimii 9 ani de activitate in Grupul Societe Generale au reprezentat o consolidare a experientei acumulate in dezvoltarea canalelor de vanzare dedicate produselor de finantare auto (credite auto si leasing).  In pozitia anterioara de Director Comercial Adjunct al BRD Finance IFN SA – GSG a fost responsabil cu dezvoltarea unei retele comerciale la nivel national, cu semnarea si implementarea parteneriatelor cu Peugeot, Citroen, Toyota, General Motors, Dacia, Renault si Nissan. De asemenea, a dezvoltat campanii de promovare prin diverse canale media cu GM Romania, RCI Romania, Radacini Motors, Eurial Invest, Tiriac Auto, GTT, Toyota Romania, Autonet, BDT, Hyundai Romania, Trust Motors, Euromaster, Mol Romania etc. In plus, Catalin Olteanu a initiat si a implementat proiecte de colaborare in privinta finantarii auto în cadrul grupului intre BRD-GSG, BRD Finance, BRD Sogelease si ALD Automotive.

ALD Automotive este lider la nivel global pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică in 40 de tari, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului. »

 

cecilia tudor

 

Ianuarie – prezent: Sales Manger Vehicule Electrice, PRO+, Vehicule Ocazie, Vanzari Personal
2012 – 2016: Sales Manager Rețea Renault
2009 – 2012: Șef Departament Distribuție Dacia Renault Nissan
2006 – 2009 : Brand Manager Dacia

 

oana stamatin

 

Oana are o experiență de peste 10 ani pe piața imobiliară și în Colliers, coordonând serviciile de monitorizare si verificare tehnică a dezvoltărilor imobiliare finanțate de către bănci. În ultimii 9 ani, Oana a monitorizat proiecte ce însumează peste 1 milion mp și costuri de aproximativ 1,5 miliarde EURO, finanțate de cele mai importante bănci din România.

Începând cu anul 2012, Oana s-a alăturat echipei de consultanță pentru Certificări Verzi. Oana este acreditată LEED AP BD+C (Building Design and Construction), dar este și BREEAM Assessor pentru construcțiile noi și BREEAM In Use Auditor pentru clădirile existente. În prezent, Oana coordonează certificarea LEED sau BREEAM a peste 20 de proiecte.

 

daniel vlad

 

Are 36 ani si a erminat ASE Economia mediului inconjurator,  este director executiv la TMC ELECTRIC MOBILITY de 3 ani de zile .

 

andrei cosuleanu

 

Andrei Coșuleanu face parte din board-ul “Let`s Do It, Romania!” și este unul dintre oamenii cheie ai celei mai mari mișcări sociale din România. Timp de 7 ani, Andrei a reușit să implice peste 200 de companii din toată țara în proiectele asociației. Pentru rezultatele sale remarcabile, Andrei a fost nominalizat Fundraiserul Anului la Gala Oameni pentru Oameni.

Andrei este și specialist în protecția mediului și este certificat conform standardelor GRI. În 2017, Andrei implementează strategia internațională Zero Waste Europe pentru municipiul Iași – cel mai mare oraș din România care și-a asumat strategia Zero Deșeuri.

Andrei susține constant prezentări pe teme ca sustenabilitate, clădiri verzi sau strategii CSR.

 

daniela neagoe

 

Daniela este un specialist vamal, cu mai mult de 12 ani de experienţă în domeniul vamal.

Ea şi-a început cariera ca inspector vamal la Autoritatea Naţională a Vămilor din România, concentrându-se pe probleme de clasificare tarifară.

Ea îşi continuă cariera în cadrul Big 4, unde şi-a extins şi mai mult cunoştinţele privind valoarea în vamă, originea, proceduri vamale şi în domeniul controlului exporturilor.

Daniela este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România din 2007 şi este certificată ca declarant vamal.