Speakeri - Exportul de mărfuri cu dublă utilizare

Mihai are o experiență de peste 14 ani în domeniul consultanței vamale, reorganizări de lanțuri de aprovizionare, calcul de valoare în vamă și clasificare tarifară.

Și-a început cariera la Arthur Andersen, a continuat la KPMG, iar în prezent este coordonatorul echipei de consultanță pe probleme de vamă și accize, din cadrul Deloitte Romania. Mihai este implicat în mod continuu în proiecte de asigurare a conformității cu legislația vamală, restituiri de taxe, contestații, studii de impact pe vamă și accize, corespondența cu Comisia Europeană. De asemenea, este autorul a numeroase articole din presă pe probleme vamale, menite să ajute mediul de afaceri din România.

Mihai este membru activ al Camerei Consultanților Fiscali din România și membru al Asociației Experților Contabili din Marea Britanie (ACCA).

Daniela este un specialist vamal, cu mai mult de 12 ani de experienţă în domeniul vamal.

Ea şi-a început cariera ca inspector vamal la Autoritatea Naţională a Vămilor din România, concentrându-se pe probleme de clasificare tarifară.

Daniela îşi continuă cariera în cadrul Big 4, unde şi-a extins şi mai mult cunoştinţele privind valoarea în vamă, originea, proceduri vamale şi în domeniul controlului exporturilor.

Daniela este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România din 2007 şi este certificată ca declarant vamal.