Speakeri HR Business Strategist, Iași

toni

 

Antoneta Galeș este partener strategic al Consiliului de Administrație Selgros Cash&Carry România și Director de Comunicare şi Dezvoltare organizaţională în cadrul companiei. Antoneta coordonează alinierea strategiilor pentru oamenii din organizaţie cu strategiile de business și este răspunzătoare de modelarea strategiei organizaţiei pentru creşterea competitivităţii în piaţă. De asemenea, conduce politicile de dezvoltare, creştere a angajamentului şi motivației oamenilor din companie, precum și strategia de comunicare a companiei. A fost unul dintre primii angajați Selgros și a făcut parte din echipa cheie care a pus bazele Selgros în România.

De peste 15 ani în Selgros, Toni (așa cum îi spun toți colegii) este un susținător activ al dezvoltării oamenilor. Întreaga ei activitate s-a concentrat pe trening, coaching și atingerea potențialului maxim. Acțiunile sale sunt îndreptate către crearea unui mediu care să pună în valoare calitățile și punctele tari ale fiecărui om. Consideră că pasiunea pentru oameni a făcut-o să își dezvolte talentul pe care îl are, respectiv acela de a insufla celorlalți curajul de a deveni cea mai bună variantă a lor.

Deține un master în resurse umane și comunicare și este Senior Professional in Human Resources din 2012 (certificare Society for Human Resources Management USA). Studiul comportamentelor și al motivației – este art-terapeut și Solution-focused Coach – aduce plus-valoare întregii activități pe care o desfășoară.

Endava

 

Adriana Aionițoae lucrează din 2008 în echipa People & Organisation la Endava. A absolvit Facultatea de Limbi Străine a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A lucrat inițial ca profesor de engleză, mai târziu a intrat în IT recruitment, ulterior coordonând echipa de People Development și Recruitment la Endava, în Iași. Momentan, Adriana a preluat un rol strategic contribuind la implementarea obiectivelor la nivel de Grup.

Lucrează alături de oamenii din Endava de aproape 9 ani, fiind implicată în diverse proiecte de la Recrutare, programe de training și people development, cultură si transformare organizațională, precum și deschidere de noi birouri Endava în spațiul CE.

 

lidl

 

Alina Ghita este licențiată în Marketing și Afaceri Economice Internaționale, master în Comerț Exterior și un alt master în Comunicare Managerială și Resurse Umane și certificată în diverite instrumente de evaluare SHL (assessment center, OPQ, Verify), Kirkpatrick (evaluarea programelor de training – Bronze Level).

S-a alăturat echipei de Expansiune Lidl in 2008, perioadă în care compania începea să se dezvolte și în România. După doi ani de la angajare, a pus bazele a două departamente: Resurse Umane și Juridic în contextul preluării unui lanț de magazine. De aproximativ 5 ani, coordonează departamentul de Talent Management și proiecte ce vizează construirea unei culturi organizaționale și a unui brand de angajator menite să fie relevante pe piața muncii din România și Europa. Crede cu tărie în rolul HR-ului ca și partener strategic în organizație și în atingerea indicatorilor de succes prin implicarea și expertiza fiecărui membru al echipei.

Ceea ce o motivează în fiecare dimineață să vină cu drag la job sunt oamenii, pentru că întreaga mea activitate este îndreptată către ei. Reușita îi dă o staisfacție mare: să vadă cum oamenii pe care i-a angajat sau pe care i-a cunoscut încă din prima zi de lucru a lor progresează și ajung chiar ei în funcții de conducere. Anul aceasta a fost extrem de mândră să primească certificarea acordată de Top Employer Institute în numele a peste 5.000 de colegi care fac lucrurile să se întâmple.

 

daniela tamas

 

Dupa 10 ani de activitate in sectorul public, am ales un domeniu competitiv in care daruirea, implicarea si realizarea lucrurilor minunate sunt o prioritate. Oportunitatea de a infiinta si conduce un department de Resurse Umane este, pana in prezent, cea mai frumoasa provocare din cariera mea, cu atat mai mult cu cat industria textila este din punct de vedere al stabilitatii resursei umane una dintre cele mai imprevizibile sectoare de activitate.

 

 

Sergiu Maxim este Head of HR Corporate în cadrul companiei NTT DATA România, cu o experiență de peste 10 ani în resurse umane, training și coaching.

Împreună cu echipa NTT DATA România, construiește de mai bine de 4 ani strategii de integrare, programe de retenție și talent management, specifice industriei IT.

Sergiu este trainer și coach acreditat, a absolvit două programe de Master în management educațional și educație incluzivă, iar în prezent este implicat în cadrul unui program de studii doctorale în domeniul Științelor Politice, la universitatea Babes Boyai.

 

aurelian chitez

 

Aurelian Chitez este Senior Sales Manager in cadrul companiei Romanian Software, avand o experienta de peste 5 ani in marketing si promovarea de solutii software dedicate practicii de resurse umane. 

Aurelian a absolvit un program de Master in Comunicare si Relatii Internationale. Este alaturi de Romanian Software de peste 7 ani, timp in care a oferit solutii flexibile, adaptate nevoilor specifice ale companiilor partenere din toate sectoarele de activitate.

 

upromania

 

Oana Ciobanu este, de peste 6 ani, Directorul de Resurse Umane si Responsabilitate Sociala al Up Romania (Cheque Dejeuner Romania) fiind, in acelasi timp, cooptata in proiectele de dezvoltare organizationala, resurse umane si responsabilitate sociala ale Up Group la nivel international.
Licentiata in psihologie a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, Oana si-a completat dezvoltarea competentelor prin programe diverse de masterat, studii postuniversitare si programe de certificare in domenii precum: management, resurse umane, formarea adultilor, interventie sociala.
Avand o activitate profesionala de peste 15 ani in companii private, multinationale, dar si in institutii de stat, Oana a implementat si gestionat cu succes strategii si proiecte din arii diverse, cum ar fi: managementul competentelor si al talentelor, L&D, managementul culturii organizationale si al climatului de munca, managementul performantei, work-life balance/ work-life integration, schimbare si dezvoltare organizationala, CSR, comunicare, etc.
 

 

dan dobre

 

Cu o experienţă de peste 13 ani în mediul corporate şi peste 8 ani în asigurări de sănătate şi viaţa, în sfera beneficiilor pentru angajaţi, Dan Dobre ocupă poziţia de Director Comercial în cadrul companiei de asigurări de sănătate Signal Iduna. Coordonează strategia comercială a companiei şi susţine activitatea canalelor de distribuţie în vânzări corporate pentru rezultate optime, în acord cu obiectivele companiei, contextul pieţei şi nevoile clienţilor.

 

 

Cu o experiență de peste 15 ani în resurse umane Dana și-a început cariera în zona de consultanță pentru o scurtă perioadă de timp, continuând apoi ca practician și manager de resurse umane în mai multe companii.

În prezent, Dana coordonează din poziția de Manager de Resurse Umane, echipa de HR din REWE Romania (divizia Penny Market) asigurând buna funcționare a proceselor de HR și dezvoltând o mulțime de proiecte pentru a crește performanța și engagementul angajaților.

Înainte de aprilie 2012 Dana a ocupat o funcție similară în Snack Attack, un business romano-britanic de mare succes în anii 2000 în cadrul căruia a construit întregul sistem de resurse umane, pornind de la politici și proceduri specifice și până la sistemele de bonusare în funcție de performanță. De altfel, încă de la sfârșitul anilor ’90 Dana s-a alăturat mai multor companii antreprenoriale, de distribuție și producție, pentru fiecare dezvoltând instrumentele specifice zonei de HR și construind echipe. Succesul i-a fost asigurat de relația deosebită pe care a reușit să o dezvolte cu echipele de management și de o foarte bună cunoaștere a businessului.

Dana deține un Certificat Professional în Management, o acreditare internațională în Consiliere Profesională, precum și competențe în zona de Leadership și de Management al Performanței. Este absolventă a Facultății de Psihologie din Cluj Napoca, cu specializare în Psihologia Muncii și Psihologie Industrială.

 

evozon

 

Liana face parte din povestea Evozonului de aproape 7 ani. S-au “imprietenit” cand era o firma de 50 de oameni. Acum, impreuna cu 500 de oameni, incearca sa pastreze mentalitatea de firma de 50 de oameni si naturaletea pe care ti-o aduce o cultura de firma mica.
Inainte de masterul de “Comunicare Manageriala si Resurse Umane” de la SNSPA, a studiat Filozofia la Cluj, la Babes-Bolyai.
Crede ca cea mai faina chestie la care poate sa lucreze un om de resurse umane e cultura organizatiei.

 

benefit

 

Stelian are o experiență de peste nouă ani în domeniul bancar și financiar în segmentul relațiilor business-to-business, marketing și vânzări.

Din 2014, aduce împreună cu Adrian Sârbu un sistem unic în România de beneficii opționale pentru angajați. Experiența în domeniu financiar-bancar împreună cu experiența lui Adrian în dezvoltarea afacerilor i-au ajutat să identifice oportunitatea unei noi tendințe de externalizare a serviciilor pentru motivarea angajaților care își doresc pachete de beneficii mai flexibile, adaptate nevoilor lor.

“Am ales să merg pe calea antreprenorială după mai bine de 9 ani petrecuți în sistemul bancar românesc unde am ajuns sa înțeleg nevoia și prețul pe care fiecare angajat îl pune pe opțiunea de a-și alege beneficiile oferite de companie. Benefit Online reprezintă soluția pe care mi-aș fi dorit să o primesc de la toate companiile în care am lucrat și acum că am lansat-o pe piață, am convingerea că va face mulți angajați mai fericiți și mai motivați.”

 

leohr

 

Leonard RIZOIU, absolvent de Inginerie Economica, si cu diferite programe de master si aprofundare a studiilor atat in Romania cat si la universitati de prestigiu din strainatate.

Specializat in selectie si recrutare si comunicare organizationala, traininguri in international account management, executive coaching si social media recruitment.

O experienta de 15 ani in domeniul resurselor umane, cu expertiza in selectie si recrutare, atat in companii din Romania cat si la nivel international; coordinator de echipe de recrutori atat in agentii de recrutare cat si in cadrul companiilor, trainer acreditat in module specific departamentelor de resurse umane.

De 2 ani antreprenor, livreaza proiecte se recrutare dar si de consultanta in resurse umane in domenii ca : automotive & manufacturing, sales & marketing; BPO & Share Service Centers; retail & FMCG; finance & banking.