Speakeri Operational HR, Cluj-Napoca

Andre de Wit se bucură de o vastă experiență în domeniu: 

– CEO IKEA Iberica, responsabil pentru activitățile din Spania și Portugalia (7 ani)
– CEO Metro Cash & Carry în Croația (4 ani)
– Group Director Learning, care acoperă toate activitățile grupului Metro: Metro Cash & Carry, Media Market și REAL Hypermarkets (4 ani)
– Vice President Learning și Capability development al grupului Carlsberg (2 ani)
– Decanul Academiei de Leadership din Amsterdam

Andre de Wit ocupă funcția de Vice President Learning and Capability Building în cadrul grupului Carlsberg, o companie internațională producătoare de bere, cu 45.000 de angajați și fabrici în 40 de țări, în principal în Europa de Nord, Vest și Europa de Est și Asia. 

Recent a fondat Academia de Leadership din Amsterdam, care este specializată în alinierea leadership-ului cu planul strategic al unei organizații.

 

 

Alistair Connell ocupă funcția de Executive Vice President și International Health & Benefits Leader în cadrul Aon.

Acesta conduce o echipă regională formată din 2000 de persoane, care oferă servicii pe întregul spectru de compensare și beneficii ale angajaților către clienți din toate sectoarele.

În cei 14 ani petrecuți în cadrul Aon, Alistair Connell a deținut o serie de roluri, printre care:
• Aon Consulting UK CCO
• Aon Consulting UK CEO
• Aon Hewitt Global Chief Broking Officer

Are o vastă experiență în a dezvolta soluții inovatoare pentru clienți și a conduce strategii de creștere în mai multe țări, pe diferite specialități.

Înainte de a se alătura companiei Aon, Alistair a fost director al Gissings Ltd, iar la începutul carierei sale a lucrat pentru Dresdner Bank.

 

 

Gabriel are o expertiză de peste 17 ani în procese de management al Resurselor Umane în diverse organizații si industrii: consultanță, FMCG, servicii financiare, producție atât în context național cât și regional. În prezent ocupă poziția de HR Project Manager la HeidelbergCement România, fiind responsabil de coordonarea suportului oferit diviziei de Ciment și proiecte de Training și Dezvoltare.

Principalele preocupări în ultimii ani acoperă o plajă diversă:

  • Impactul culturii organizaționale asupra eficacității companiilor;
  • Modalități de influențare (în mod real) a angajamentului organizațional în contextul cultural actual (având in vedere și profilul diferitelor generații);
  • Modalități de identificare, atragere și retenție a forței de muncă de pe diverse nivele ierarhice în contextul unui dezechilibru demografic si de competențe profesionale pe piața muncii.

 

 

Oana Ciobanu este, de peste 7 ani, Directorul de Resurse Umane și Responsabilitate Socială al Up România (Chèque Déjeuner România SRL) fiind, în același timp, cooptată în proiectele de dezvoltare organizațională, resurse umane și responsabilitate socială ale Up Group la nivel internațional.

Licențiată în psihologie a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Oana și-a completat dezvoltarea competențelor prin programe diverse de masterat, studii postuniversitare și programe de certificare în domenii precum: management, resurse umane, formarea adulților, intervenție socială.

Având o activitate profesională de peste 17 ani in companii private, multinaționale, dar și în instituții de stat, Oana a implementat și gestionat cu succes strategii și proiecte din arii diverse, cum ar fi: managementul competențelor și al talentelor, L&D, managementul culturii organizaționale și al climatului de muncă, managementul performanței, work-life balance/ work-life integration, schimbare și dezvoltare organizațională, CSR, Comunicare, etc.  

Gyöngyi Hunyadi este absolventă de Drept și a urmat diferite programe de aprofundare a studiilor în domeniul Resurselor Umane.

Deține o experiență mai mare de 20 de ani, din care 10 ani în domeniul resurselor umane, cu expertiză în selecție & recrutare, talent & performance management, employer branding, employee engagement, compensation & benefits, employee relations, în companii din România din industria energetică, petrol & gaze și automotive.

Crede și se ghidează după următorul motto: “Poți lucra în Resurse Umane doar dacă ești aproape de oameni.”

 

 

 

Deținând peste 10 ani de experiență în domeniul resurse umane, Laura a lucrat în companii de IT/Telecom, Consultanță și FMCG, în cadrul cărora a dezvoltat și implementat cu succes proiecte de anvergură legate de talent management, work-life balance, CSR, comunicare. Laura s-a alăturat companiei Avitech Co în 2008 și coordonează procesele de recrutare și retenție, training și dezvoltare, beneficii și compensații.

Laura Predoi privește lucrurile din două perspective: cea economică, prin finalizarea studiilor în cadrul ASE București și cea psihologică, umană, prin finalizarea studiilor în cadrul Facultății de Psihologie. Și-a completat dezvoltarea competențelor de resurse umane și management prin programe de studii aprofundate de masterat în cadrul Universității Politehnica București și în domeniul Calității în cadrul ASE București.

Laura este un manager cu o înțelegere practică a nevoilor de business, dar și o fină observatoare a potențialului uman și a nevoilor angajaților. Ambele aspecte sunt profund interconectate cu pasiunea pe care o are pentru domeniul în care lucrează, precum și cu principiul de a livra calitate în toate proiectele în care se implică.

Sorin are o experiență de peste 16 ani în management, vânzări și marketing, din care peste 5 ani petrecuți în domeniul asigurărilor de sănătate în echipa Signal Iduna, liderul pieței de asigurări. 

Este un profesionist dedicat inovației, proactiv și un lider cu experientă în diverse arii de activitate. Expertiza sa în planificarea strategică, vânzări și management este valorificată și la nivelul echipelor pe care le conduce. 

Sorin este pasionat de noile tehnologii, de ultimele trenduri din lumea medicală și din domeniul resurselor umane, fiind la curent cu toate noutățile din domeniu

 

Cu o experiență de peste 13 ani în domeniul resurselor umane în companii multinaționale de top din diferite sectoare de activitate (Oil & Gas, Inginerie sau IT&C) sau culturi organizaționale, în prezent Alexandru își concentrează toate eforturile pentru crearea permanentă de oportunități de dezvoltare pentru angajații Samsung, contribuind astfel în mod decisiv la flexibilitatea și dinamismul companiei pe piețele din România și Bulgaria. 

Alexandru a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității “Titu Maiorescu”. S-a alăturat echipei Samsung Electronics România în anul 2012 ca HR&General Affairs Manager, ajungând în prezent să ocupe poziția de Head of HR, General Affairs &Procurement Manager (Romania & Bulgaria).

Înainte de a se alătura echipei Samsung, Alexandru Aldoescu a îndeplinit urmatoarele roluri:

  • HR Manager la Alstom Infrastructure România între 2007 și 2012;
  • Senior Recruiter la Snamprogetti România intre 2005 și 2007;
  • Human Resources Specialist – SVF Management 2003 – 2005.

Claudia este specialist senior în resurse umane, cu o experiență mixtă de practician și consultant HR, dobândită în cei 16 ani de experiență.

Domeniile cheie de specializare cuprind: Managementul Talentelor, Managementul Performanței, L&D, Transformarea funcției de HR și dezvoltare organizațională.

Viitorul muncii este unul din domeniile de maxim interes pentru Claudia, fiind implicată în proiectele KPMG din sfera “Future of work”, oferind asistență clienților în proiecte de transformare și de gestionare a provocărilor secolului 21.

 

 

Ion Begu ocupă încă din 2013 funcția de Manager Resurse Umane în cadrul Faryo Corporation. De-a lungul timpului, a coordonat procese de schimbare organizațională, s-a implicat în procesul de rebranding, a implementat programe de work-life balance,  a ajutat la accelerarea procesului de tranziție a culturii organizaționale de la o cultură specifică organizațiilor de tip antreprenorial la o cultură de tip market și, nu în ultimul rând, a sprijinit echipa de management în transformarea companiei Fabryo Corporation într-unul dintre liderii din industria lacurilor și vopselelor decorative.

A obținut diverse certificări și a participat la diverse competiții, printre care: diploma “Speaker Elite” obținut la AS Training & Coaching în anul 2013,  certificarea “Programe eficiente in managementul resurselor umane” obținută la Profiles International în anul 2010, cât și “Change Management Program”, “Essentials of project management”, “Communications Skills Program”, “Compensations & Benefits Program” toate obținute la TMI. În plus, s-a clasat pe primul loc la “Work-Life Balance”, organizat de către Centrul pentru Parteneriat și Egalitate în anul 2011.

Ion Begu a urmat cursurile masteratului în Drept International Umanitar, din cadrul Universității București.

Diana este absolventã a Universitãţii de Vest, Timişoara, Facultatea de Litere, Filosofie şi Istorie, profilul Stiinţele Comunicãrii. A urmat un master în cadrul Facultãţii de Stiinţe Economice, specializarea Management şi Marketing. Deține o vastă experienţã în managementul resurselor umane, coaching,  recrutare și selecţie de personal, managementul performanţei, dezvoltare organizaţionalã și legislaţia muncii.

Diana lucreazã în domeniul resurselor umane de aproape 15 ani, în companii din industria IT, a gazelor tehnice şi industria EMS. Având o experienţã atât în proiecte de reorganizare, dar şi în start-up, activitatea Dianei a vizat atât partea administrativã, operaţiunile, cât şi iniţiative strategice de dezvoltare a resurselor umane.

Un profesionist orientat spre rezultate, cu experiență vastă în start-up și reorganizari, Diana este cunoscută pentru spiritul său inovator în HR. Este certificatã drept consultant în Sistemul Internaţional Thomas, având experienţã în utilizarea şi interpretarea analizelor de profil personal. În plus, Diana este coach certificat in „Solution Focused coaching”.  De 8 ani, Diana Nãstase este managerul de resurse umane al companiei Plexus din momentul 0, încă de când compania a intrat pe piaţa din România.

Din 2013, Iulia face parte din echipa Bookster – prima bibliotecă pentru companii din România (și din lume). În semnătura ei a fost scris pe rând Happy Reader, Content Manager și apoi Account Manager. Rolul său, la fel ca al tuturor membrilor echipei, este ca cei 38 000 de abonați să aibă o experiență extraordinară la Bookster.

Aventurile sale profesionale mai includ cei 4 ani în care a fost avocat de business și consilier în proprietate industrială, dar și un blog despre cărți.

 

 

 

 

Stelian are o experiență de peste nouă ani în domeniul bancar și financiar în segmentul relațiilor business-to-business, marketing și vânzări.

Din 2014, aduce împreună cu Adrian Sârbu un sistem unic în România de beneficii opționale pentru angajați. Experiența în domeniu financiar-bancar împreună cu experiența lui Adrian în dezvoltarea afacerilor i-au ajutat să identifice oportunitatea unei noi tendințe de externalizare a serviciilor pentru motivarea angajaților care își doresc pachete de beneficii mai flexibile, adaptate nevoilor lor.

“Am ales să merg pe calea antreprenorială după mai bine de 9 ani petrecuți în sistemul bancar românesc unde am ajuns sa înțeleg nevoia și prețul pe care fiecare angajat îl pune pe opțiunea de a-și alege beneficiile oferite de companie. Benefit Online reprezintă soluția pe care mi-aș fi dorit să o primesc de la toate companiile în care am lucrat și acum că am lansat-o pe piață, am convingerea că va face mulți angajați mai fericiți și mai motivați.”

 

 

Leonard RIZOIU, absolvent de Inginerie Economica, si cu diferite programe de master si aprofundare a studiilor atat in Romania cat si la universitati de prestigiu din strainatate.

Specializat in selectie si recrutare si comunicare organizationala, traininguri in international account management, executive coaching si social media recruitment.

O experienta de 15 ani in domeniul resurselor umane, cu expertiza in selectie si recrutare, atat in companii din Romania cat si la nivel international; coordinator de echipe de recrutori atat in agentii de recrutare cat si in cadrul companiilor, trainer acreditat in module specific departamentelor de resurse umane.

De 2 ani antreprenor, livreaza proiecte se recrutare dar si de consultanta in resurse umane in domenii ca : automotive & manufacturing, sales & marketing; BPO & Share Service Centers; retail & FMCG; finance & banking.

Andrei este co-fondatorul 7card – primul serviciu de beneficii sportive cu acoperire națională din România, cu peste 700 de companii în portofoliu. Înainte să devină antreprenor, Andrei a fost consultant de business timp de 8 ani, oferind soluții de management în diverse zone de dezoltare a businessului pentru companii importante din Europa Centrală și de Est.