Speakeri Real Estate & Construction Forum 2017

CEO al Impact Developer and Contractor SA, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din sectorul rezidențial din România, listat la Bursa de Valori București.

Are o experiență de peste 20 de ani ca manager în domeniul imobiliar, ocupând funcții de conducere și senior management în companii de pe piața imobiliară, sectorul rezidențial, office și retail. A fost, printre altele, membru al consiliului director al ICON Real Estate în Polonia și Finlanda (conducând proiecte de dezvoltare și renovare în sectorul office și rezidențial, în Varșovia și Helsinki), Managing Director al segmentului de dezvoltare imobiliară din cadrul Marvipol Group (unul din principalii dezvoltatori rezidențiali din Polonia, listat la Bursa de Valori din Varșovia), CEO al Polnord SA (un important dezvoltator rezidențial polonez, listat la Bursa de Valori din Varșovia), Country Manager pentru Polonia și Tările Baltice, la Avestus Real Estate (un mare dezvoltator imobiliar care activează în sectorul comercial, în regiunea CEE), director al departamentului de dezvoltare din cadrul ECE Projektmanagement Polska (dezvoltator și investitor major de centre comerciale în Europa) și Regional Development Manager la McDonald’s, Polonia. A absolvit Facultățile de Filosofie și Business & Marketing, la Universitatea din Varșovia, ca și Illinois Executive MBA, Varșovia.


Alexandros Ignatiadis este co-fondator și acționar la Octagon Contracting & Engineering, având o experiență de peste 20 de ani în construcții, dobândită în urma implicării în proiecte naționale și internaționale.

Definește viziunea companiei Octagon și stabilește obiectivele necesare dezvoltării, pe piața extrem de competitivă din construcții, având prin urmare un rol major în succesul proiectelor și serviciilor livrate de companie.


Florin Furdui ocupă în prezent funcția de Country Manager pentru Portland Trust, unul dintre cei mai experimentaţi dezvoltatori de pe piaţa locală de birouri. Din anul 2008, de când s-a alăturat Portland Trust, a supervizat dezvoltarea unor proiecte importante de birouri precum: Opera Center, Bucharest Business Park , Floreasca Park, sau Oregon Park, cel mai nou proiect al dezvoltatorului.

Cu o experiență profesională și antreprenorială de peste 25 de ani în domenii de activitate diverse precum bănci și telecomunicații, Florin Furdui este absolvent al Facultății de Automatizări și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București, precum și al programului de Executive MBA al ASEBUSS, program dezvoltat de Academia de Studii Economice în colaborare cu Universitatea Washington din Seattle.


Din ianuarie 2012, Tatian Diaconu se află la conducerea filialei din România a Immochan, una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliară din Europa. 

5 ani mai tarziu, cu o echipă care s-a extins de la 3 la 55 de colaboratori, Tatian continuă să creadă în potențialul românesc și pregătește noi proiecte de transformare a comunităților, alături de echipa sa. 

Tatian Diaconu a absolvit Academia Trupelor de Uscat Nicolae Bălcescu din Sibiu. După o carieră de trei ani ca ofițer, a plecat în Franța, unde a urmat cursurile Universității din Le Havre, fiind licențiat cu un master în managementul organizațiilor. Tatian a mai ocupat, pentru Decathlon și Bricostore, funcțiile de responsabil de expansiune pentru piețele din România, Ungaria, Croația.


Sînziana Pardhan este Country Head P3 în România. Pardhan s-a alăturat echipei P3 în funcția de Director de Achiziții pentru România în iunie 2017. Cu o experiență bogată în investiții, achiziții și vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture echipei Colliers, Sînziana a colaborat cu SOPOLEC și cu Romanian Green Building Council în România, și a realizat proiecte de consultanță pe lângă Departamentul de Comerț al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală și de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane și Parteneriatul Global pentru Cunoaștere (Kuala Lumpur, Malaezia).

Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanțe și Bănci la Academia de Studii Economice din București și un master în Business Internațional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School și Harvard Kennedy School, și a fost co-fondator și co-leader la Euro-Atlantic Club.


Dl. Dimitris Pergamalis este director al Departamentului de Construcții și Dezvoltare, din cadrul Globalworth Real Estate Investments Ltd.

Are o experiență de peste 15 ani în Project and Construction Management, în România și în străinătate.

În România, domnul Pergamalis a fost implicat într-o serie de proiecte, printre care: Globalworth Tower (a doua clădire-turn de birouri, ca înălțime, din România), clădirea de birouri BOC (cea mai mare clădire de birouri din România), Upground Towers Residential Complex (571 unități rezidențiale), City Offices (GLA c.36 000), clădirea de birouri Gara Herăstrău și Globalworth Campus (dezvoltarea unui campus de birouri cu o suprafață de 90 000 mp, în două faze). În plus, a efectuat lucrări de amenajare pentru spații, însumând peste 150 000 mp, pentru terți chiriași.

Anterior poziției actuale, dl. Pergamalis a deținut funcții manageriale la Dimand S.A., unde a coordonat câteva proiecte ample, în Grecia și România, printre care sediul central al Citibank (România și Grecia), sediul central al Bancpost (România) și câteva programe de amenajare și renovare, pentru corporații precum Citibank, Wind Telecommunications și Marfin Bank, in plus  ocupându-se și de livrarea a mai mult de 200 de magazine retail și filiale în diverse orașe din Grecia. Are o experiență îndelungată în construcții, pe care a dobândit-o la începutul carierei sale, când a lucrat ca manager de șantier în diverse proiecte de dezvoltare/infrastructură, în Grecia.

Dl. Pergamalis deține o diplomă în Engineering Project Management, acordată de Institutul de Știință și Tehnologie al Universității din Manchester (UMIST) și a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Naționale Tehnice din Atena.


Country Manager pentru S+B Gruppe AG în România. S-a alăturat S+B Gruppe AG, cu sediul central în Viena, Austria, cu mai mult de 10 ani în urmă, concentrându-se pe proiectele românești ale companiei. Aceasta deține un PhD în Business Administration din cadrul Corvinus University din Budapesta, pe cercetarea centrelor comerciale. Totodată, Melinda Reikli este și autoarea „The Key of Success in Shopping Centers”.


Mădălina lucrează în prezent ca partener în departamentul Office în cadrul C&W Echinox din București. Pe piața imobiliară românească, rolul Mădălinei este acela de a gestiona portofoliul actual, de a identifica noi clienți și oportunități de afaceri în cadrul segmentului office și de a stabili relații cu clienții, oferind cu precădere consultanță atât chiriașilor, cât și proprietarilor în încheierea contractelor de închiriere. Mădălina are o experiență de peste zece ani în domeniul imobiliar. De asemenea, a dobândit o experiență de șase ani în domeniul hotelier, lucrând în cadrul departamentului comercial al Accor Hotels România. A reprezentat proprietarii și chiriașii în facilitarea închirierilor în segmentul office. Activitatea sa include reînnoirea contractelor de închiriere și serviciile de cesionare.

 


Andrei-Mihai Pogonaru este fondator partener al Asset Management Arm of CEFS. A fost implicat în structurarea și strângerea de fonduri atât pentru REP, cât și pentru BOF. În prezent, acesta conduce câteva dintre portofoliile de investiții ale REP, incluzând dezvoltarea unui mare centru comercial din București. Andrei a fost membru al comisiei de conducere din diverse companii românești, precum Rețeaua Națională de Electricitate (2 ani). Anterior, el a fondat primul serviciu de mobile banking din România și prima centrală cu energie solară de peste 5 MW.

Andrei-Mihai Pogonaru deține diplome de BA și MA în Matematică de la University of Cambridge, Trinity College.


Dr. Daniel MOREANU este avocat în cadrul Baroului București cu o experiență de peste 11 ani în domeniul juridic reprezentând pe parcursul carierei companii internaționale și românești de top.

În prezent coordonează activitatea MOREANU Law – o firmă de avocatură dinamică cu expertiză extensivă în domeniul imobiliar, construcții și urbanistic, dar și în alte arii precum: Asistență Corporativă Generală, Contracte, Drept Comercial, Litigii, Drept Bancar, Fuziuni și Achiziții sau Dreptul Muncii.

Daniel MOREANU este Doctor în Drept cu cea mai înaltă distincție, summa cum laudae, autorul unei lucrari care analizează instituția Fiduciei și a Trust-ului, precum și a numeroase articole de specialitate în presa juridică și de business.

Totodată, Daniel MOREANU predă Drept civil în cadrul Departamentului de Drept Privat, Facultatea de Drept, Universitatea din București.


Laurențiu Lazăr este Senior Partner şi Director al departamentelor de evaluări şi de investiţii din cadrul companiei Colliers International România. Laurenţiu are peste 10 ani de experienţă în domeniul imobiliar, în evaluare, consultanţă şi investiţii. În ultimii 5 ani, echipa de evaluări coordonată de Laurențiu a evaluat proprietăți cu o valoare de aproximativ 35 mld. euro. De asemenea, începând cu 2015, departamentul de investiții a încheiat tranzacții cu o valoare totală de peste 500 mil. euro.  


Mihai Pătrulescu este Senior Associate în cadrul departamentului de investiții al Colliers International. Mihai s-a alăturat companiei în 2016 ca Head of Strategic Analysis. În acest rol, a coordonat activitatea de cercetare și a realizat analize și rapoarte referitoare la piața imobiliară din România. Anterior, Mihai a ocupat poziția de senior economist în cadrul UniCredit Bank, unde s-a concentrat asupra evoluției economiei din România și Europa Centrală și de Est, a lucrat pentru încurajarea investițiilor străine și a studiat evoluția sistemului bancar din România.