Speakeri Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța

Mihai are o experiență de peste 14 ani în domeniul consultanței vamale, reorganizări de lanțuri de aprovizionare, calcul de valoare în vamă și clasificare tarifară.

Și-a început cariera la Arthur Andersen, a continuat la KPMG, iar în prezent este coordonatorul echipei de consultanță pe probleme de vamă și accize, din cadrul Deloitte Romania. Mihai este implicat în mod continuu în proiecte de asigurare a conformității cu legislația vamală, restituiri de taxe, contestații, studii de impact pe vamă și accize, corespondența cu Comisia Europeană. De asemenea, este autorul a numeroase articole din presă pe probleme vamale, menite să ajute mediul de afaceri din România.

Mihai este membru activ al Camerei Consultanților Fiscali din România și membru al Asociației Experților Contabili din Marea Britanie (ACCA).

 

Daniela este un specialist vamal, cu mai mult de 12 ani de experienţă în domeniul vamal.

Ea şi-a început cariera ca inspector vamal la Autoritatea Naţională a Vămilor din România, concentrându-se pe probleme de clasificare tarifară.

Daniela îşi continuă cariera în cadrul Big 4, unde şi-a extins şi mai mult cunoştinţele privind valoarea în vamă, originea, proceduri vamale şi în domeniul controlului exporturilor.

Daniela este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România din 2007 şi este certificată ca declarant vamal.

 

Anca s-a alăturat echipei de vamă, accize și Fond de Mediu din cadrul Deloitte România în anul 2014. 

A fost implicată activ în proiecte precum obținerea de autorizații, audit pe operațiuni vamale, susținerea de seminarii pe teme vamale și de mediu. 

De asemenea, a adus un input valoros echipei, fiind implicată în proiecte de revizuire din punct de vedere al taxelor vamale și Fond de Mediu pentru companii din diverse industrii, printre care: retail, automotive, farmaceutică.

 

Cosmin s-a alaturat echipei de vamă și accize din cadrul Deloitte România în 2012. 

Și-a început cariera în 2010 în cadrul unei companii românești de comisionariat vamal logistică și transporturi, concentrându-se în mod special pe aria realizării de formalități vamale. 

Are o experiență de mai mult de 7 ani în domeniul vamal. Odată cu alăturarea sa în echipa Deloitte s-a implicat activ în proiecte privind obținerea de autorizații vamale, audit, organizarea de cursuri cu tematică vamală, implementarea de simplificări vamale și regimuri speciale, litigii fiscale pentru o gamă largă de clienți din industria automotive, aviație, manufacturing, farmaceutică, petrol și gaze.