Teo Migdalovici

În calitate de Ambasador Cannes Lions Ambassador în România, Teo Migdalovici este una dintre cele mai influente persoane, motivând, instruind și reformând domeniul creativ de-a lungul ultimului deceniu. Promoveazăîn mod susținut talentele locale, motivând industria creativă românească să concureze și, în ultimă instanță, să dobândească premii importante în cadrul tuturor festivalurilor relevante din întreaga lume. Ca recunoaștere a contribuțiilor sale, organizatorii festivalului i-au acordat locul al 2-lea la categoria Cel mai Pasionat Ambasador  Cannes, în 2013.

Teo consideră că creativitatea este principala șansă salvatoare a României contemporane, reflectând această perspectivăîn toate proiectele sale internaționale și îndeplinind o muncă demnă de un veritabil diplomat pentru reputația României în străinătate.

Deoarece crede cu tărie în potențialul creativ al României, Teo Migdalovici a lansat, cu 9 ani în urmă, Școala Alternativă de Gândire Creativă– un program MBA premiat la nivel internațional, ai cărui studenți și absolvenți continuă să obțină rezultate remarcabile (aur, argint, distincții de merit sau Grand Prix-uri, și multe altele).

Brand Leadership Award, Global Super Achiever Award, Private Diplomacy Award, European Excellence Award și Stevie Award sunt doar câteva dintre distincțiile acordate cărților, ca și proiectelor sale de cercetare sau educaționale. Datorită viziunii sale deosebite asupra perceperii și interpretării informației, Teo este constant invitată să participe, în calitate de keynote speaker, la evenimente business exclusive, centrate pe marketing, comunicare, esența clienților și inteligența emoțională.

Atunci când nu se implicăîn arta subtilă a promovării domeniului creativ românesc în străinătate, Teo este terapeut de business, coach și strateg de branding personal la MEALCHEMY.COM, o platformă complexă, care conferă o forță emblematică imaginii publice a antreprenorilor remarcabili, profesorilor de business internațional, membrilor juriilor festivalurilor de primă mână, creativilor rebeli și membrilor familiilor regale.