2018.11.15 Eveniment

Conferința Internațională Thomas Innovation in People Management: 20 de ani de Thomas International în România

  • De 20 de ani, Thomas România este parte importantă a Thomas International, lider mondial în evaluarea și dezvoltarea resurselor umane
  • Evaluările realizate de Thomas România arată care este, în anul 2018, profilul celor mai căutați angajați
  • Conformitatea este factorul comportamental cel mai frecvent întâlnit în rândul angajaților români

În perioada 22-23 noiembrie 2018, se va desfășura, la Oradea, Conferința Internațională Thomas – Innovation in People Management, eveniment aniversar găzduit de Hotel Ramada Oradea și prilejuit de împlinirea a 20 de ani de Thomas International în România. Experți internaționali și lideri ai mediului de afaceri românesc vor împărtăși cu cei 120 de participanți din țară și din străinătate informații privind cele mai recente tendințe și soluții care asigură succesul în managementul forței de muncă. Printre subiectele dezbătute se vor afla integrarea Big Data în HR, era digitală în management, managementul frustrării și al lucrului sub presiune, cum aduci inovația în companie prin implicarea oamenilor ș.a.

“Am decis să dedicăm aniversării a 20 de ani de prezență a Thomas International în România prima Conferința Internațională Thomas – Inovare în Conducerea Oamenilor, pentru a le mulțumi partenerilor noștri dar și pentru a marca o etapă de maturizare a managementului resurselor umane în România, generată inclusiv de efortul comun al liderilor care vor fi prezenți la Oradea. Avem clienți care însoțesc orice proces important din compania lor de evaluările Thomas: recrutarea pentru o poziție importantă, retenția talentelor, managementul unei situații de criză sau de schimbare. Aleg să ia decizii bazate pe profile comportamentale  pentru că le oferă o perspectivă obiectivă a contextului dat. Fiecare om performează diferit în funcție de situație și de trăsăturile lui unice de personalitate și credem că am ajuns în România la rafinamentul necesar pentru a ne asuma acest lucru, ca lideri, și a înțelege necesitatea de a avea utiliza instrumentele care să ne ofere explicații și soluții obiective”.  – Sorina Bradea, Managing Partner, Thomas România

Participanții așteptați la Conferința Internațională Thomas, antreprenori, manageri de top, specialiști HR, consultanți și trainer, provin din mari companii naționale și internaționale, din domeniul IT, producție și servicii. Printre speakerii pregătiți să aducă la Oradea concepte de ultimă oră vehiculate în plan european cu privire la domeniul HR se numără Per Falck, Founder & CEO, Thomas International Sweden, Eduard Lopez, General Manager, Teknia Oradea, Adrian Cioroianu, antreprenor și fondator AC Knowledge, Sorina Bradea, Managing Partner, Thomas România, Gabriela Zancu, HR Manager and Learning&Development Manager Autoliv, Cristian Giuglea Director Talent Management Veoneer.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și rezultatele unui studiu dedicat caracteristicilor femeilor de afaceri care dețin poziții de lideri, realizat la nivelul a șase țări din Europa.

Trăsăturile angajaților români – concluzii Thomas  România în 2017

Evaluările realizate de Thomas România arată că, în anul 2017, profilul celor mai căutați angajați poate fi descris ca acela al unei persoane orientate spre rezultate, cu ințiativă, adaptabilă, organizată, flexibilă, care acceptă schimbarea, este hard worker și un bun comunicator. Pozițiile pentru care angajatorii români și-au dorit cel mai mult să facă evaluări au fost cele de Sales Manager, Program Manager, Team Leader și Project Manager.

Frecvența factorilor de personalitate în profilele angajaților
Conformitatea este factorul comportamental cel mai frecvent întâlnit în rândul angajaților români, la nivelul anului 2017, potrivit evaluărilor efectuate prin intermediul instrumentelor Thomas. Procentual, frecvența factorilor de comportament regăsită în profilele realizate de consultanții din România ai companiei este următoarea:
36.9% – Conformitate
26.7% – Influență
19.8 % – Dominanță
17.4 % – Stabilitate

Caracteristicile considerate de angajați ca fiind un punct tare în activitatea profesională sunt:
72.5% – Conformitate
55.1% – Stabilitate
50.5 % – Influență
48.6% – Dominanță

Thomas România în cifre
420 parteneri în România
Cel mai vechi client (client și astăzi)  – din 1999
Cel mai nou client – octombrie 2018
520 de utilizatori activi acreditați

Mai multe despre Conferința Internațională Thomas la http://thomasconference.ro/.

Parteneri media: Business24.ro, Chic-Elite.ro, IQAds, Manager Express, Smark, We Are HR, Ziare.com, Business Mark

Parteneri ai evenimentului: Reiffeisen Bank, Zeelandia

Parteneri suport: Thomas Sweden, Thomas International,Romarketing

Despre Thomas International
De 20 de ani, Thomas România este parte importantă a Thomas International, una dintre cele mai apreciate companii în domeniul evaluării și dezvoltării resurselor umane. De 37 de ani lider al inovației în instrumente de evaluare, compania își dedică viziunea și resursele efortului de a dezvolta oameni, echipe și culturi în peste 60 de țări, prin analiză, intuiție și acțiuni concrete. Înființat în 1981, Thomas oferă soluții pentru transformarea performanței organizaționale, a echipelor și a angajaților. Anii dedicați cercetării au determinat rezultate cu impact puternic în recrutarea, retenția, dezvoltarea și conducerea celei mai valoroase resurse – oamenii. În prezent, Thomas International lucrează cu 32.000 de companii și 300.000 de utilizatori ai instrumentelor sale  în întreaga lume. Clienții companiei operează în toate tipurile de industrii, sunt de dimensiuni variate și completează un total de peste 1,5 milioane de evaluări în fiecare an.

https://www.thomasinternational.net/ro-ro/

Material de opinie semnat de
  • BusinessMark

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.