CSR Overview – locul de întâlnire al oamenilor responsabili

CSR Overview este un eveniment de responsabilitate socială corporatistă organizat BusinessMark. Din 2013, aducem împreună oameni cu inițiativă din companii, ONG-uri și instituții de stat, care își doresc să facă un pas înainte pentru o schimbare sustenabilă.

Credem că pentru o dezvoltare durabilă, în România, este important să existe un parteneriat între mediul privat, public și organizațiile neguvernamentale. Astfel, am deschis dialogul și alături de specialiștii în responsabiliate socială am găsit răspunsuri la întrebări precum: de ce este important pentru companii să se implice în societate, care este impactul acțiunilor de CSR sau cum poate fi utilizată raportarea sustenabilității pentru a îmbunătăți performanța companiilor?

 

Cine sunt oamenii schimbării

Până acum, am reușit să implicăm în cele patru ediții peste 45 speakeri și 350 participanți, oameni care ne-au devenit parteneri și care, la fel ca și noi, cred în lucruri pozitive, dezvoltare sustenabilă, în puterea exemplului, într-o țară educată și curată. Le mulțumim și îi felicităm pentru fiecare inițiativă reușită!

Construim pentru un viitor mai bun

Conceptul de responsbailitate socială se redefinește, lumea se schimbă continuu, iar problemele cu care se confruntă societatea sunt pe zi ce trece mai prezente în viețile noastre. În acest context, ne preocupă din ce în ce mai mult modul prin care actorii cheie din România sunt implicați în CSR, fapt ce ne determină să dăm o nouă dimensiunie fiecărei ediții CSR Overview.