DeBizz 2020.03.03 Eveniment

DeBizz HealthCare Business Forum

UPDATE 13 MARTIE 2020:

Pentru DeBizz Magazine, siguranța participanților în cadrul evenimentelor pe care le organizăm este și vă rămâne întotdeauna o prioritate. Având în vedere recomandarea autorităților de a amâna evenimentele de mare capacitate și dat fiind faptul că înscrierile la evenimentul Healthcare Business Forum depășesc numărul de 99 de persoane, am luat decizia reprogramării evenimentului la o dată ulterioară care va fi comunicată din timp. Toate biletele achiziționate online până în acest moment vor fi valabile la momentul organizării evenimentului, nefiind necesară schimbarea lor.

Le mulțumim tuturor celor care au achizitionat deja bilete și vă așteptăm cu drag sa ne fiți alături la acest eveniment care se va desfășura cu o mică întarziere.

 

[divider height=”30″ line=”1″]

DeBizz Magazine, unica revista de afaceri filo-germană din România, vă invită, în data de 26 Martie, începând cu ora 14:00, la Grand Hotel Continental București, la prima ediție a evenimentului DeBizz HealthCare Business Forum.

La eveniment vor participa lideri ai camerelor de comerț bilaterale partenere ale DeBizz Magazine, reprezentanți ai companiilor farmaceutice, de asigurări, furnizori de servicii și produse medicale, agenții de turism medical, reprezentanți ai autorităților publice (Ministerul Sănătății, CNAS), jurnaliști, organizații profesionale relevante, oameni de afaceri, persoane cu putere de decizie în companii din industria medicală.

Pentru cei care doresc să se înscrie la evenimentul DeBizz HealthCare Business Forum, participarea se poate realiza (în limita locurilor disponibile) prin accesarea link-ului: https://secure.euplatesc.ro/tdsprocess/shopping_cart.php?cod=c31f304b66e55176d8fdbeed1f345eb67c2fb80e&lang=ro  și achitarea taxei de participare de 100 RON / persoană (TVA inclus)*

Tariful include: Welcome coffee și Bufet Fingerfood.

* Organizatorul își rezervă dreptul de a alege publicul din audiență. Pentru înregistrare, vă rugăm să completați cu atenție formularul de mai sus.

 

 

Material de opinie semnat de
  • BusinessMark

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.