Energynomics 2020.03.03 Eveniment

Energynomics organizează a șaptea ediție Spring Cocktail 2020

UPDATE 13 MARTIE 2020:

Deoarece COVID-19 (Coronavirus) continuă să afecteze comunitatea globală, dorim să vă informăm cu privire la pașii pe care îi pregătim pentru a asigura continuitatea activității tuturor partenerilor noștri.

Ținând cont de situația din prezent și înțelegând că este necesar să abordăm cu maximă responsabilitate și precauție expunerea care poate conduce la orice risc, vă informăm că în acest moment am decis sistarea evenimentelor Energynomics din perioada imediat următoare, respectiv “Mașini electrice – 19 martie”, “Spring Cocktail 2020 – 26 martie”, Digitalizare și Eficiență energetică Constanța – 2 aprilie”.

Vă rugăm să consultați pagina http://www.energynomics.ro/ro/ pentru update, iar noi vom reveni cu noile date specifice de îndată ce ne vom asigura că am luat toate măsurile de precauție necesare pentru sănătatea si confortul dumneavoastră.

Firește că în funcție de evoluția lucrurilor luăm în calcul anularea și/sau convertirea serviciilor asociate evenimentelor noastre în alte forme de comunicare/promovare centrate pe activități online și remote. Suntem deschiși la orice propuneri și pregătiți să răspundem oricăror nevoi venite din partea dumneavoastră.

Echipa Energynomics rămâne în continuare activă în zona de online și print, fiind deschiși și pregătind noi servicii și activități adaptate pe nevoile partenerilor și companiilor care doresc să continue planurile de business prin metode specifice tinând seamă de contextul actual.

Vă rugăm să respectați cu precădere recomandările autorităților abilitate care gestionează situația COVID-19 cu privire la prevenirea răspândirii coronavirusului și să vă informați doar din sursele oficiale.

 

[divider height=”30″ line=”1″]

Energynomics organizează a șaptea ediție Spring Cocktail 2020 cu tema “O nouă perspectivă – prognozele anului în energie”, în data de 26 Martie, începând cu ora 18.00, la Palatul Noblesse din București.

Spring Cocktail este unul dintre cele trei mari evenimente organizate în fiecare an de Energynomics. Celelalte două sunt Energy Strategy Summit care va avea loc în luna Iunie şi Energynomics Awards care va avea loc la începutul lunii Decembrie.

“Uniunea Europeană și lumea întreagă, de fapt, se înscriu cu rapiditate pe noi direcții, în baza a ceea ce de ani buni deja eram obișnuiți să numim „noile tendințe”. Digitalizarea și automatizarea – ca instrumente principale de creștere a productivității – constituie astăzi un alt obiectiv esențial, tot mai mult acceptat și asumat ca o posibilă soluție inclusiv pentru deficitul de forță de muncă din diferite industrii. În fine, intensificarea cooperării trans-frontaliere este încă o caracteristică a modului în care funcționează afacerile în prezent; iar tendința se va face simțită probabil încă și mai puternic în viitorul apropiat. România este parte din această lume nouă și este pregătită să adopte nu doar politicile naționale corespunzătoare, în ceea ce privește tranziția către energiile verzi, dar și câteva noi scheme de sprijin și programe financiare care să încurajeze acest parcurs. Să afli toate acestea de la experți bine informați și să schimbi opinii cu colegi care au testat deja specificul românesc este un privilegiu. Asta înseamnă Spring Cocktail” – Varinia Radu, Fondator și CEO Energynomics.

Agenda de anul acesta a Spring Cocktail:

18.00 Înregistrarea participanților
18.30 Varinia Radu, Fondator & CEO Energynomics
18.40 Neil McGregor, Președinte British Romanian Chamber of Commerce
19.00 Corina Popescu, CEO Electrica SA
19.20 Petre Stroe, CEO MET România Energy
19.40 Oana Mogoi, Sector Head Utilities & Natural Resources, ING Bank
20.00 Socializare

Conceptul evenimentului Spring Cocktail aparține Energynomics şi este susținut de partenerii noștri, AON România, Electrica SA, ING Bank, MET România Energy.

Mai multe despre ediţiile  Spring Cocktail 2014, Spring Cocktail 2015, Spring Cocktail 2016, Spring Cocktail 2017, Spring Cocktail 2018 and Spring Cocktail 2019!

*Pentru participanții care vin prin BusinessMark, Energynomics oferă reducere de 25% la valoarea taxei de participare. Pentru a vă înregistra, vă rugăm să accesați acest link.

Dacă sunteți intersați de parteneriate sau mai multe informații referitoare la Spring Cocktail 2020, consultați prezentarea noastră sau scrieți-ne la office@wing-media.com.

Material de opinie semnat de
  • BusinessMark

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.