Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

HR UNCOVERED

Schimbările prin care departamentul de HR a trecut în ultimii ani, dar și schimbările ce deja se anunță pentru următorii ani sunt majore. Pe lângă progres, schimbarea aduce cu sine nevoia de adaptare, iar într-un domeniu precum Resursele Umane, provocările preiau multe nuanțe.

Cum ne asigurăm că evoluția companiei la nivel de resurse umane este una pozitivă? Cum confruntăm teoria cu practica? Dar așteptările de business cu realitatea umană de pe piața muncii? Soluțiile nu sunt mereu la îndemână, iar responsabilitatea managerului de HR pare a avea un ritm de creștere continuu. În acest context, colaborarea specialiștilor din zona de HR, întâlnirea pentru discuții, schimbul de experiență și impresii par a fi mai importante ca oricând. Pentru că dincolo de soluții, stau rețelele specialiștilor implicați ce împing, prin munca lor, schimbarea spre progres.

Vă așteptăm la HR UNCOVERED pe 25 și 26 septembrie 2019, la Hotel Radisson Blu din București.

Etichete Eveniment:
, , ,

Detaliile evenimentului

Audiență

  • HR Managers & HR Directors
  • HR Business Partners
  • HR Specialists
  • Consultanți
  • Directori generali
  • Antreprenori

Discount de grup:

  • 10% – 2 participanți
  • 15% – 3 participanți
  • 20% – 4+ participanți

CHANGE. ADAPT. REPEAT. – Ne aflăm într-un context de schimbare constantă, cu o rapiditate ce se îndreaptă către exponențial. În consecință, modelele de business ale organizațiilor suferă modificări, efect ce ar trebui întâmpinat cu o strategie solidă de adaptare la transformări. Cum conturăm o cultură organizațională ce impregnează în valorile sale adaptarea la schimbare?

HOPES AND EXPECTATIONS – Cum arată viitorul în HR? Care sunt pașii pe care orice companie ar trebui să îi facă din timp, pentru o strategie eficientă pe termen lung?

THE HR HERO- Atribuțiile și responsabilitățile managerilor de HR s-au diversificat și s-au înmulțit într-atât în ultimii ani, încât uneori resursele pe care aceștia trebuie să le investească pot fi prea mari. Cum pot organizațiile răspunde în mod strategic acestei situații, astfel încât conducătorii departamentelor de resurse umane să poată rămâne concentrați asupra aspectelor cu adevărat importante, asupa dezvoltării culturii organizaționale, oamenilor, strategiilor de creștere a performanței, planurilor de viitor?

SUPER-BRANDS, SUPER-PEOPLE-  Pe o piață de muncă în care oferta este mai mică decât cererea, ocuparea tuturor pozițiilor poate deveni o sarcină dificilă, iar dacă discutăm despre talent aquisition, pare că misiunea este chiar mai grea. În acest context, imaginea companiei în interior, față de proprii angajați, dar și în exterior, față de potențialii angajați este esențială. Ce valori sunt importante pentru modelul nostru de angajat? Este brandul nostru reprezentat de aceste valori? Cum evităm scurt circuitele de imagine?

TALENT DEMANDS- Într-un context de muncă rapid, organizațiile se confruntă cu un employee turnover ridicat, iar dorințele unor angajați par a deveni din ce în ce mai greu de îndeplinit. Cum putem afla care sunt exact factorii recurenți care influențează implicarea și motivația angajaților nostri, pentru a investi în mod eficient resursele disponibile?

DATA DRIVEN HR- Odată cu shift-ul către un rol strategic al departamentului de HR, People Analytics devine o metodă revoluționară de îmbunătățire a modului prin care datele angajatilor sunt folosite pentru a preconiza comportamentul acestora în organizație. Cum putem implementa acest model de business și ce efecte ar putea avea asupra modului în care recrutăm potențialii candidați și modul în care îi motivăm pe cei existenți?

HEY, WE’RE ON THE SAME TEAM!- Mediul de muncă și echipa sunt printre cei mai importanți factori ce pot motiva sau demotiva angajații. Cum ne asigurăm că mediul de lucru este propice pentru toți angajații noștri? Cum formăm echipe în care membrii să se complementeze reciproc, astfel încât productivitatea și înțelegerea între aceștia să fie optimă? Cum identificăm angajații care afectează performanța celorlalți și cum remediăm situația?

IT’S ABOUT THE JOURNEY! – Experiențele pe care un angajat le trăiește la locul de muncă vor afecta performanța acestuia, fie într-un mod negativ, fie într-unul pozitiv. Cum putem implementa principii și unelte de îmbunătățire a Employee Experience, pentru a stârni rezultatul favorabil?

TRAIN, RETAIN?- Odată cu creșterea dificultății in recrutare, este indubitabil faptul că păstrarea angajaților curenți poate fi mai putin costisitoare decât angajarea noilor talente. În acest context, trainingul si dezvoltarea acestora devine absolut esențială. Cum putem crea o organizație care este în continuă dezvoltare din punct de vedere al învățării?

COMMUNICATION MAKES PERFORMANCE – Cu o mulțime de canale de socializare la îndemână, comunicarea pare mai accesibilă ca oricând. Totuși, nu putem spune că la nivel organizațional comunicarea este mai eficientă. Cum creăm o cultură a comunicării între management și echipe, dar și în interiorul echipelor? Cum creezi o cultură a comunicării și colaborării ce să depășească provocările diversității?

Sponsori & parteneri

Parteneri oficiali

Parteneri

Cu susținerea

Traducere oferită de

BusinessMark sprijină

Radio oficial

Articole care te-ar putea interesa

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.