Operational HR 2018, București

New world, new business. Mediul de business s-a transformat în ultimii ani, iar companiile ce au realizat acest lucru și s-au adaptat din punct de vedere organizațional au fost cele ce s-au bucurat de succes. Privind dincolo de procese și strategii, putem remarca o întreagă societate în schimbare.  Cât de bine înțelegem angajatul modern, valorile și prioritățile sale? Ce îl motivează? Ce îl cucerește? Ce îl fidelizează?

În cadrul evenimentului OPERATIONAL HR 2018 discutăm cu pragmatism despre provocările departamentelor de HR, fără a neglija să ne aruncăm o privire la ”the big picture”. Vă invităm să fiți alături de noi pe 20 și 21 septembrie 2018 în București, la Hotel Radisson Blu și pe 1-2 noiembrie 2018 în Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Audiență

 • HR Managers & HR Directors
 • HR Business Partners
 • Specialiști în salarizare și payroll
 • Consultanți
 • Avocați cu expertiză în payroll
 • Specialiști în domeniul fiscal
 • Directori generali
 • Antreprenori
HR Director, Policolor
HR Manager – Business Partner, Central & Eastern Europe, Mediterranean & Central Asia, DISCOVERY
Central Europe Talent Aquisition Lead, ACCENTURE
CPsychol CSci AFBPsS Profesor, Sheffield Business School și Goldsmiths, UNIVERSITY OF LONDON Managing Director, WORKLIFEPSYCH LTD., U.K. Richard este specializat în talent development, training si coaching. Este implicat în proiecte de tranziție în carieră, dezvoltarea leadership-ului, inteligența emoțională, productivitatea personală, echilibrul muncă-viață, managementul stresului și wellbeing. Richard a lucrat la diverse niveluri în cadrul organizațiilor,...
Global Head Talent Acquisition & Experience, LIDL Germany Tim Ackermann este expert HR și Talent Acquisition, pasionat și experimentat, cu o experiență de peste 20 de ani în diverse domenii și regiuni globale, la companii precum Deutsche Bank, Microsoft, Swarovski și Zalando. Recent, Tim s-a alăturat companiei Lidl, unul dintre cei mai mari retaileri de...
HR Director, UBISOFT
Co-Founder, BENEFITONLINE Stelian are o experiență de peste 9 ani în domeniul bancar și financiar în segmentul relațiilor business-to-business, marketing și vânzări. Din 2014, aduce împreună cu Adrian Sârbu un sistem unic în România de beneficii opționale pentru angajați. Experiența în domeniu financiar-bancar împreună cu experiența lui Adrian în dezvoltarea afacerilor i-au ajutat să identifice oportunitatea...
HR Manager, VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION Gyöngyi Hunyadi este absolventă de Drept și a urmat diferite programe de aprofundare a studiilor în domeniul Resurselor Umane. Deține o experiență mai mare de 20 de ani, din care 10 ani în domeniul resurselor umane, cu expertiză în selecție & recrutare, talent & performance management, employer branding, employee engagement, compensation...
799 lei 639 lei +TVA
Buy Ticket

Early bird pana pe 10.08.2018

Discount de grup
10% - 2 participanti
15% - 3 participanti
20% - 4+ participanti

 • The world of change. Schimbare, rapiditate, diversitate, flexibilitate– toate se numără printre preocupările angajatului modern. Cum integrăm aceste principii în cultura organizațională a companiei?
 • Societatea și resursele umane. Care sunt valorile societății actuale și cum se reflectă acest lucru la nivel de HR?
 • The Romanian Diversity reality. Unde se situează România la nivel de diversitate, acceptare, includere?
 • Sustainability will change the world. Sustenabilitatea ca element tot mai important pentru angajați. Cum definesc companiile responsabilitatea socială și sustenabilitatea și cum se reflectă acest lucru în cadrul departamentelor de HR?
 • Personal vs. private. Protecția datelor cu caracter personal ale angajaților - GDPR for Employees
 • Artificial Intelligence și impactul asupra forței de muncă. Odată cu dezvoltarea AI, dinamica forței de muncă se va modifica, iar odată cu aceasta și organizarea internă, procedurile, designul organizațional. Care vor fi angajații noștri în viitor și cum pregătim un mediu potrivit pentru dezvoltarea acestora?
 • Tech up! De ce este importantă digitalizarea departamentului de HR?
 • Flexibilitate, mobilitate - noile tendințe în materie de people management. Cum ne adaptăm acestora, păstrând indicatorii de performanță la nivel înalt?
 • Walking on thin ice. Economică sau politică, instabilitatea va aduce cu sine imprevizibilitate, iar companiile vor integra acest lucru cu dificultate. Care sunt efectele unui astfel de context la nivel de payroll?
 • Employer branding. Între marketing și HR, companiile au devenit conștiente de modul în care era digitală a schimbat și continuă să schimbe consumatorii și angajații. În acest context, brandul de angajator capătă tot mai multă importanță. Cum articulăm și implementăm o strategie de employer branding?
 • Recrutarea dincolo de aptitudini și certificate. Într-o lume în schimbare, în care cunoașterea este mult mai ușor de accesat, capătă elemente precum atitudinea, viziunea, autonomia o mai mare importanță? Putem discuta despre o schimbare a priorităților la nivel de recrutare?
 • Talent acquisition and the psychology of groups. Importanța talentelor în cadrul companiei este indiscutabilă. Dar cum integrăm aceste talente și ce strategii avem în momentul formării echipelor?
 • Motivation@work. Cum s-a schimbat natura motivației de-a lungul timpului? Ce elemente motivează în mod real oamenii și aduc performanță? În ce măsură sunt acestea extrinseci/intrinseci? Cum adaptăm procesele organizaționale acestui model?
 • Reward management. Ce tipuri de beneficii și recompense oferim, în ce măsură sunt acestea adaptate profilelor angajaților noștri și cum măsurăm eficiența lor? Ce tipuri de beneficii determină cele mai bune rezultate la nivel de employee satisfaction și productivitate?
 • Plan B. Cum procedăm în cazul angajaților nepreformanți? Când rezultatele întârzie să apară, ce plan punem în aplicare?
 • Care este secretul echipelor de succes? Care sunt principalii factori ce influențează productivitatea echipelor? Se reflectă aceștia în cadrul culturii noastre organizaționale?
 • Unitatea echipelor într-o lume a schimbării. În contextul schimbărilor rapide, în cadrul amplu al societății ce face ca engagementul sa fie o adevărată problemă, cum creăm cu adevărat echipe unite, stabile?
 • Arta de a ajuta și a fi ajutat. Cum dezvoltăm o cultură a încrederii, fair-play-ului și sprijinului și cât de important este acest aspect pentru obiectivele de business ale companiei?
Detaliile Evenimentului
Parteneri