Încarc Evenimente
 • Acest eveniment a trecut.

Real Estate & Construction Forum 2022

Fie că vorbim despre retail, industrial & logistics, office sau rezidențial, viitorul real estate este clar orientat către sustentabilitate, digitalizare și automatizare. Nevoile oamenilor se schimbă, tehnologia joacă un rol din ce în ce mai relevant în real estate, confortul și experiența ultilizatorilor se îmbunătățesc, iar termeni precum sănătate, well-being, sau walkable city au devenit obiective strategice pentru dezvoltatori. Schimbările climatice, sustenabilitatea, dorința de reducere a riscurilor și creșterea performanței financiare au făcut ca integrarea principiilor ESG să devină o prioritate în luarea deciziilor de business pentru proprietarii și investitorii din piața de real estate.

Șocurile externe, inflația galopantă, deficitul forței de muncă, modificările fiscale, creșterea accelerată a dobânzilor, dificultățile de aprovizionare din piața materiilor prime, majorarea prețurilor la energie sunt aspecte ce influențează piața de real estate.

Cu o piață vestică destul de saturată, la nivel de retail, România rămâne o piață atractivă pentru investitori și ne așteptăm la lansarea unor noi branduri internaționale pe piața locală. Însă, clienții își schimbă obiceiurile de cumpărare, iar retailerii trebuie să îşi adapteze întreaga strategie omnichannel la aceste schimbări. De asemenea, diminuarea puterii de cumpărare poate afecta vânzările retailerilor, generând astfel o diminuare a ritmului de creştere a cererii în domeniul spaţiilor de depozitare.

Care sunt concluziile anului 2022 și la ce trebuie să ne așteptăm în următoarea perioadă? Care este cel mai rezilient sector? Ce proiecte noi sunt anunțate și care vor fi segmentele ce vor oferi cele mai bune randamente? Cum a evoluat piața de real estate atât pe plan național, cât și în context regional?

Pe 14 – 15 septembrie 2022, vă invităm alături de noi la a XV-a ediție a evenimentului „Real Estate & Construction Forum”, să dezbatem împreună cu unii dintre cei mai importanți jucători din industrie situația pieței de real estate. În cele două zile de eveniment, vom discuta despre tendințele pieței și vom analiza fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & rezidențial.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, atât on-site (la JW Marriott Bucharest Grand Hotel), cât și online (pe platforma MyConnector). Experiența in-person va fi completată de cea virtuală, participanții având facilități de networking, chat și zonă expozițională.

Detaliile evenimentului

Audiență

 • Investitori pe piața imobiliară
 • Dezvoltatori imobiliari
 • Agenții imobiliare și brokeri
 • Companii de construcții
 • Companii de consultanță
 • Birouri de arhitectură
 • Furnizori de materiale de construcții și tehnologii
 • Comercianți de materiale de construcții
 • Societăți de avocatură
 • Experți în domeniu

Ziua I

Oră
Sesiune
Speaker
09:00 Conferință
Welcome coffee și înregistrarea participanților
09:30 Conferință
Panel I – Focus on Retail
10:30 Conferință
Sesiune de prezentări
11:00 Conferință
Pauză
11:30 Conferință
Panel II - Focus on Industrial & Logistics
12:30 Conferință
Business Lunch

Ziua II

Oră
Sesiune
Speaker
09:00 Conferință
Welcome coffee și înregistrarea participanților
09:30 Conferință
Panel I – Focus on Office
11:00 Conferință
One-to-One Discussion
11:15 Conferință
Pauză
11:30 Conferință
Panel II – Focus on Residential
13:30 Conferință
BUSINESS LUNCH

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biletele nu mai sunt disponibile

Discount de grup:

 • 10% – 2 participanți
 • 15% – 3 participanți
 • 20% – 4+ participanți
 • 2022 REAL ESTATE MARKET REPORT: RETAIL – INDUSTRIAL & LOGISTICS – OFFICE – RESIDENTIAL. Analiza și concluziile anului 2022 pentru fiecare segment în parte. Cum va arăta piața de real estate în contextul inflației galopante și ce strategii vor adopta jucătorii din industrie în următoarea perioadă?
 • EUROPEAN REAL ESTATE INDUSTRY. Situația piețelor din regiune și poziționarea României față de acestea. Capacitatea de redresare în urma unor evenimente neprevăzute, sectoarele cele mai atractive pentru investitori și trenduri la nivel european.
 • FINANCING IN REAL ESTATE. Soluții de finanțare pentru investițiile în real estate. Avantajele pe care le oferă piața de capital dezvoltatorilor imobiliari. Cum va evolua creditarea și cum se vor schimba condițiile de finanțare pentru clientul final?
 • CONSTRUCTION MARKET. Regândirea strategiilor de business, modificările noului Cod fiscal și impactul acestora asupra pieței construcțiilor. Soluții pentru reducerea dependenței de importuri pe zona materialelor de construcții, alternative pentru dezvoltarea pieței locale și transformarea proiectelor finanțate pe bani europeni – de la hârtie la realitate.  Soluții sustenabile pentru construcții durabile.
 • TAX & LEGAL. NEW FISCAL CODE, NEW RULES. Principalele modificări aduse Codului fiscal și impactul acestora în piața de real estate. Aspecte fiscale și legislative specifice industriei.
 • ESG IMPACT ON THE REAL ESTATE INDUSTRY. Care sunt cele mai importante aspecte și cele mai recente trenduri privind politicile ESG?  Strategiile de dezvoltare și măsurile luate de proprietari și investitori privind implementarea schimbărilor, reducerea riscurilor și creșterea veniturilor. Încorporarea politicilor ESG în fiecare etapă a ciclului de viață al proprietății, de la analiza due diligence la achiziții, și de la închiriere la administrarea proprietății.
 • SMART LIVING IN SMART BUILDINGS. Soluții inovatoare, aplicații și tehnologii noi care cresc confortul utilizatorului, eficientizează costurile, sporesc securitatea și adaugă valoare proprietăților. Redefinirea experienței utilizatorului. Tendințe la nivel global care prioritizează sustenabilitatea, reziliența, eficiența și oamenii.
 • DIY MARKET – GROWTH, TRENDS, AND FORECASTS. Analiza pieței de bricolaj din România și așteptările pentru perioada următoare. Cum s-au schimbat preferințele consumatorilor și ce soluții au adoptat retailerii pentru a îmbunătăți experiența clienților?
 • PRICES TRENS AND OUTLOOK. Cum vor evolua prețurile imobiliarelor în 2023, atât în Bucuresti, cât și în principalele orașe din țară? Dinamica raportului cerere-ofertă, volumele tranzacționate și așteptările pentru fiecare segment în parte: retail – industrial & logistics – office – rezidențial.
 • CO-WORKING SPACE TRENDS. Analiza pieței spațiilor de co-working la nivel național și european, planurile de dezvoltare ale celor mai mari operatori de spații de co-working, deschiderile anunțate pentru perioada următoare. Soluții și concepte noi oferite chiriașilor pentru a le asigura întreaga infrastructură de care au nevoie.
 • ARHITECTURE & SMART DESIGN: Tendințe în arhitectură și design pe piața de real estate din România. Cum răspund proiectele actuale la nevoile și preferințele generațiilor următoare și la ce să ne așteptăm în viitor? Crearea spațiului de lucru ideal, importanța includerii elementelor naturale în mediul de lucru, creșterea confortului și crearea unor medii cât mai sigure, mai curate și mai verzi.
 • LUXURY APARTMENTS: Evoluția cererii pentru segmentul proprietăților de lux, planurile dezvoltatorilor și zonele spre care își îndreaptă atenția. Alinierea pieței locale la tendințele internaționale, așteptările clienților finali și factorii care influențează decizia de cumpărare.

Sponsori & parteneri

Parteneri:

Cu susținerea:

Suport tehnic asigurat de:

Parteneri media:

Articole care te-ar putea interesa

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.