Încarc Evenimente
 • Acest eveniment a trecut.

Real Estate & Construction Forum 2022

Tehnologii moderne, soluții inovatoare, aplicații și servicii care optimizează costurile, cresc profitabilitatea investițiilor și redefinesc experiența utilizatorilor. Piața de real estate a suferit modificări importante pe toate segmentele, într-un timp foarte scurt, modelele de business s-au schimbat, criteriile de achiziție, comportamentul și opțiunile consumatorilor s-au modificat însă industria s-a adaptat rapid la noile tendințe și și-a continuat dezvoltarea.

Transformarea și adaptarea spațiilor existente, importanța interacțiunii angajaților cu mediul în care lucrează, birouri flexibile și spațiile de co-working au fost coordonatele ce au caracterizat piața spațiilor de birouri în ultima vreme. Cum arată viitorul pentru acest segment și cu ce provocări se confruntă proprietarii spațiilor de birouri dar și companiile chiriașe cu un număr ridicat de angajați?

Chiar dacă traficul din magazine a fost puternic afectat în ultimii doi ani, apetitul românilor pentru consum s-a menținut, iar jucătorii din retail au fost într-o continuă adaptare și au răspuns la context și schimbările pieței. În plus, s-au reorientat în continuare către alte orașe din România, iar pentru anul 2022 sunt anunțate atât noi inaugurări, cât și extinderea unor proiecte existente.

Cererea mare raportată la oferta scăzută și scumpirea materialelor, coroborate cu deficitul forței de muncă în construcții vor conduce inevitabil la majorări de preț și este posibil să observăm atingerea unor maxime istorice ale prețului pe metru pătrat. Cu toate acestea, reducerea cotei de TVA, accesul încă facil la banii din piață, nevoia și orientarea oamenilor către suprafețe mai mari, sunt semnale că volumul de tranzacții imobiliare nu va scădea în 2022.

Piața spațiilor logistice și industriale a urmat un parcurs ascendent în ultimii doi ani, pe fondul creșterii comerțului online și a logisticii bunurilor de larg consum. Stocul scăzut de spații logistice al României comparativ cu piețele din regiune, nevoia companiilor pentru spații noi sau extinderea celor existente, creează premisele unor noi investiții în sectorul de industrial & logistics. Trendul de creștere a investițiilor la nivel național va continua și vom asista la dezvoltarea logistică a multor regiuni, însă este important ca și noi proiecte de infrastructură să susțină dezvoltatorii.

Alături de unii dintre cei mai importanți jucători din industrie, vă invităm să dezbatem situația pieței de real estate, analizând fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & residential.

Ediția a XIV-a a evenimentului se va desfășura pe data de 4 martie 2022, în format hibrid, atât „onsite” (Hotel Radisson Blu București), cât și online (pe platforma MyConnector). Experiența “in person” va fi completată de cea virtuală, participanții având facilități de networking, chat și zonă expozițională.


Costul biletului ON DEMAND este 100 lei + TVA. Pentru achiziționare, vă rugăm să completați formularul, aici!


 

Detaliile evenimentului

Audiență

 • Investitori pe piața imobiliară
 • Dezvoltatori imobiliari
 • Agenții imobiliare și brokeri
 • Companii de construcții
 • Companii de consultanță
 • Birouri de arhitectură
 • Furnizori de materiale de construcții și tehnologii
 • Comercianți de materiale de construcții
 • Societăți de avocatură
 • Experți în domeniu

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biletele nu mai sunt disponibile

Discount de grup:

 • 10% – 2 participanți
 • 15% – 3 participanți
 • 20% – 4+ participanți
 • NEW PERSPECTIVES IN REAL ESTATE. RETAIL – INDUSTRIAL & LOGISTICS – OFFICE – RESIDENTIAL. Ce schimbări va aduce 2022 în real estate? Strategiile de dezvoltare ale marilor jucători din industrie, analiza și perspectivele pieței pentru fiecare segment în parte.
 • MAKE A BUILDING SMART. IoT SOLUTIONS. CONNECTED TECHNOLOGY, DEVICES, DATA ANALYTICS AND AUTOMATION. Tehnologii moderne, soluții inovatoare, aplicații și servicii care optimizează costurile, cresc profitabilitatea investițiilor și redefinesc experiența utilizatorilor.
 • BUYING OR SELLING. WILL REAL ESTATE MARKET PRICES RISE, FALL, or STAY STEADY? Cum vor evolua prețurile imobiliarelor și cum se prezintă situația în București și la nivel național? Dinamica raportului cerere-ofertă și așteptările pentru fiecare segment în parte: retail – industrial & logistics – office – residential.
 • 2022 OUTLOOK FOR EUROPEAN REAL ESTATE MARKETS. Evoluția și perspectivele pieței de real estate în context regional, rentabilitatea investițiilor și sectoarele cu cea mai dinamică creștere. Poziționarea României față de piețele din regiune, nivelul chiriilor, evoluția prețurilor comparativ cu alte țări europene.
 • THE FEATURES OF THE OFFICE. CHALLENGES AND OPPORTUNITIES IN A NEW CYCLE. Noi strategii de business, transformarea spațiillor existente, importanța interacțiunii angajaților cu mediul în care lucrează, provocările cu care se confruntă proprietarii spațiilor de birouri dar și companiile chiriașe cu mulți angajați.
 • CONSTRUCTION MARKET. Contextul pieței locale de construcții și schimbările pe care le aduce 2022. Provocările cu care se confruntă companiile din sectorul construcțiilor, soluții pentru deficitul de personal, impactul creșterii accelerate a prețurilor materialelor de construcții și chiar indisponibilitatea acestora.
 • TRANSFORMATION & WORKPLACE.  Oamenii se dezvoltă, tehnologia avansează, modelele de lucru se schimbă, iar organizațiile trebuie să se transforme. Cum se adaptează industria acestor tendințe?
 • FUTURE CONSUMERS. Cum evoluează consumatorul în segmentul Real Estate & Construction? Care îi sunt așteptările, preferințele și ce le influențează decizia de cumpărare?
 • FINANCING. Soluții de finanțare pentru investițiile în proiecte imobiliare. Piața de capital – o alternativă tot mai atractivă în mixul de finanțare pentru dezvoltatorii imobiliari. Cum va evolua creditarea și ce așteptări avem pentru acest an?
 • ROMANIAN DIY MARKET. Evoluția pieței de bricolaj și amenajări interioare. Ce așteptări avem de la 2022 și care sunt planurile de dezvoltare ale jucătorilor din industrie? Cum s-au schimbat preferințele consumatorilor? Influența ascensiunii e-commerce-ului și alinierea la tendințele de digitalizare.
 • LEGAL & FISCAL ASPECTS IN REAL ESTATE. Noutățile anului 2022 și impactul modificărilor legislative și fiscale.

Sponsori & parteneri

Parteneri

Articole care te-ar putea interesa

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.