Încarc Evenimente
 • Acest eveniment a trecut.

Real Estate & Construction Forum 2023

Contextul economic dificil, caracterizat prin creșterea inflației, a dobânzilor pentru credite, a costurilor materialelor de construcții și a prețurilor la energie, a pus presiune pe piața de real estate, unele sectoare atingând noi performanțe, în timp ce altele s-au străduit să se adapteze la schimbări care nu mai par să fie temporare. Piața imobiliară din România are suficiente resurse pentru a continua să se dezvolte și în 2024. Specialiștii din real estate rămân pozitivi cu privire la perspectivele sectorului și continuă să aibă încredere în relevanța strategiilor lor și în capacitatea sectorului imobiliar de a se adapta la circumstanțe în schimbare.

Perspectivele de dezvoltare ale sectorului real estate sunt dependente și de modul în care autoritățile reușesc să aibă o colaborare cu sectorul privat. Se conturează în București o lipsă de ofertă din cauza blocajului PUZ-urilor de către Primăria Capitalei? Au accelerat investițiile în localități limitrofe din județul Ilfov, în lipsa acordării de autorizații pentru Capitală?

În ultimul timp, am observat o atenție tot mai mare acordată includerii politicilor ESG în fiecare etapă a ciclului de viață al proprietăți, iar necesitatea implementării criteriilor de sustenabilitate au devenit un lucru normal. Odată cu creșterea bruscă a prețurilor la energie am resimțit o accelerare a interesului, mai ales pe zona de eficiență energetică.

Pe 25 septembrie 2023, vă invităm alături de noi la a XVII-a ediție a evenimentului “Real Estate & Construction Forum”, să dezbatem împreună cu unii dintre cei mai importanți jucători din industrie situația actuală a pieței de real estate, analizând fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office și rezidențial. Evenimentul se va desfășura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

 

Mai jos puteți vedea o scurtă ilustrație video ce capturează atmosfera ediției din această primăvară:

Detaliile evenimentului

Audiență

 • Investitori pe piața imobiliară
 • Dezvoltatori imobiliari
 • Agenții imobiliare și brokeri
 • Companii de construcții
 • Companii de consultanță
 • Birouri de arhitectură
 • Furnizori de materiale de construcții și tehnologii
 • Comercianți de materiale de construcții
 • Societăți de avocatură
 • Experți în domeniu

Oră
Sesiune
Speaker
08:30
WELCOME COFFEE ȘI ÎNREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR
09:00
PANEL I – FOCUS ON RETAIL
10:15
PANEL II – FOCUS ON INDUSTRIAL & LOGISTICS
11:30
BUSINESS NETWORKING COFFEE BREAK
12:00
PANEL III – FOCUS ON OFFICE
13:30
PANEL IV – FOCUS ON RESIDENTIAL
15:00
BUSINESS LUNCH

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biletele nu mai sunt disponibile

Discount de grup:

 • 10% – 2 participanți
 • 15% – 3 participanți
 • 20% – 4+ participanți
 • 2023 REAL ESTATE MARKET REPORT: RETAIL – INDUSTRIAL & LOGISTICS – OFFICE – RESIDENTIAL. Situația actuală a pieței de real estate și concluziile anului 2023 pentru fiecare segment în parte. Sectoarele cu cea mai dinamică creștere, analiza tendințelor actuale și principalele provocări cu care se confruntă jucătorii din real estate.
 • WHAT TO EXPECT NEXT FROM THE REAL ESTATE MARKET? Evoluția pieței de real estate și semnalele pentru 2024. Harta centrelor comerciale, parcurilor logistice, spațiilor de birouri și locuințelor din România. Proiecte noi anunțate pentru anul următor, planuri de extindere și sectoarele cele mai atractive pentru investitori.
 • REAL ESTATE FINANCING AND INVESTING. Soluții de finanțare pentru investițiile în proiecte imobiliare. Cum va evolua creditarea și cum se vor schimba condițiile de finanțare, atât pentru dezvoltatori, cât și pentru clientul final? Va fi accesul la finanțare mai puțin accesibil în perioada următoare? Se conturează o reducere a marjelor de profit pentru 2024?
 • ARHITECTURE & SMART DESIGN. Tendințe în arhitectură și design pe piața de real estate. Cum răspund proiectele actuale la nevoile și preferințele generațiilor următoare și care sunt așteptările pentru viitor? De la importanța includerii elementelor naturale în mediul de lucru la creșterea confortului și crearea unor medii cât mai sigure, mai curate și mai verzi. Cât de spectaculoasă va fi arhitectura viitorului?
 • SMART BUILDINGS ARE MORE THAN JUST TECHNOLOGY. HOW WILL IT CHANGE IN THE FUTURE? Maximizarea funcționalității și a eficienței energetice, valorificarea resurselor locale și a celor durabile au devenit noua normalitate. Soluții inovatoare și tehnologii care redefinesc experiența utilizatorului, sporesc confortul și securitatea acestuia. Proiectele eco-friendly – tendințe care prioritizează sustenabilitatea, reziliența, eficiența și oamenii.
 • REAL ESTATE MARKET 2024: PRICES, TRENDS & FORECASTS. Cum vor evolua prețurile imobiliarelor în București și în principalele orașe din țară? Se conturează în București o lipsă de ofertă din cauza blocajului PUZ-urilor de către Primăria Capitalei? Care sunt tendințele pe piața imobiliară din România? Dinamica raportului cerere – ofertă, volumele tranzacționate și previziunile pentru fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office și rezidențial.
 • OVERVIEW 2023: DIY RETAIL IN ROMANIA. Situația actuală a pieței de bricolaj din România și așteptările pentru perioada următoare. Schimbări la nivelul pieței: între investiții majore în deschiderea de noi magazine și focusul tot mai puternic al companiilor pe comerțul online. Cum s-au schimbat preferințele consumatorului și ce soluții au adoptat retailerii pentru a îmbunătați experiența clienților?
 • ESG REAL ESTATE INSIGHTS 2024. Particularitățile ESG în real estate și necesitatea implementării criteriilor de sustenabilitate. Includerea politicilor ESG în fiecare etapă a ciclului de viață al proprietății. Aspecte și priorități privind politicile ESG în perioada următoare, pentru sectoarele: office, retail, industrial & rezidențial.
 • ROMANIAN CONSTRUCTION MARKET. Analiza sectorului construcțiilor din România și prognoza pentru următoarea perioadă. Provocările cu care se confruntă companiile din sectorul construcțiilor, raportul cerere-ofertă la nivel de forță de muncă, schimbările pe care le aduce 2024 și poziționarea României față de piețele din regiune.
 • NEW OPORTUNITY. Noii poli de dezvoltare imobiliară și zonele din Capitală care pot atrage noi investitori. Cât de mult ajută noile investiții în infrastructură?
 • TAX & LEGAL PERSPECTIVES IN REAL ESTATE. Aspecte fiscale și legislative specifice pieței de real estate.

Sponsori & parteneri

Parteneri:

Eveniment susținut de:

Partener de monitorizare:

Parteneri media:

Galerie

Articole care te-ar putea interesa

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.