Încarc Evenimente
 • Acest eveniment a trecut.

Real Estate & Construction Forum 2023

Predictibilitatea în sectorul real estate a ajuns aproape inexistentă în ultimii ani, indiferent că vorbim despre retail, industrial & logistics, office sau rezidențial. Planurile făcute pe termen lung, bugetele estimate și termenele stabilite au fost date peste cap de evenimentele ce au marcat ultimii ani. Criza sanitară, criza energetică, sincopele din lanțurile de aprovizionare, izbucnirea războiului din Ucraina, toate aceste elemente au făcut ca flexibilitatea și adaptabilitatea să rămână condiții esențiale pentru companiile din sectorul de real estate.

Industria de real estate a trecut cu bine peste momentele dificile, dezvoltatorii au continuat proiectele demarate, și-au schimbat rapid strategiile de business, s-au reorganizat și au reușit să se plieze pe noile nevoi ale clienților.

Sustenabilitatea nu mai reprezintă de mult doar un trend, politicile de mediu, sociale şi de guvernanţă (ESG) au intrat pe agenda marilor investitori care, pe lângă performanța financiară, cuantifică şi impactul larg pe care business-ul îl are asupra societăţii şi mediului. Acest indicator de performanță non-financiară a devenit noul pilon pentru dezvoltarea durabilă.

În continuare, provocările industriei de real estate în privința dezvoltării de noi proiecte pentru perioada următoare sunt multiple, ținând cont de evoluția evenimentelor din ultima vreme. Anul 2023 stă sub semnul inflației, creșterile de preturi la utilități, materiile prime sau serviciile aflându-se în atenția tuturor.

Care sunt cele mai importante componente ale unui proiect nou în 2023? Cum vor evolua prețurile în perioada următoare? Ce randamente se mai pot obține și cum se poate investi în proiecte noi? Ce anunță anul 2023 și care sunt tendințele pentru fiecare segment în parte?

Pe 3 martie 2023 vă invităm alături de noi la cea de-a XVI-a ediție a evenimentului “Real Estate & Construction Forum”, să dezbatem împreună cu unii dintre cei mai importanți jucători din industrie, situația actuală a pieței de real estate, analizând fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & residential.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, atât „onsite” la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cât și online.

Detaliile evenimentului

Audiență

 • Investitori pe piața imobiliară
 • Dezvoltatori imobiliari
 • Agenții imobiliare și brokeri
 • Companii de construcții
 • Companii de consultanță
 • Birouri de arhitectură
 • Furnizori de materiale de construcții și tehnologii
 • Comercianți de materiale de construcții
 • Societăți de avocatură
 • Experți în domeniu

Oră
Sesiune
Speaker
08:30 Conferință
Welcome coffee și înregistrarea participanților
09:00 Conferință
PANEL I – Focus on Retail
10:15 Conferință
PANEL II – Focus on Industrial & Logistics
11:30 Conferință
Business Networking Coffee Break
12:00 Conferință
PANEL III – Focus on Office
13:30 Conferință
PANEL IV – Focus on Residential
15:00 Conferință
Business Lunch

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biletele nu mai sunt disponibile

Discount de grup:

 • 10% – 2 participanți
 • 15% – 3 participanți
 • 20% – 4+ participanți
 • REAL ESTATE MARKET PREDICTIONS 2023. RETAIL – INDUSTRIAL & LOGISTICS – OFFICE – RESIDENTIAL. Situația actuală a pieței de real estate, raportul cerere-ofertă și perspectivele pentru următoarea perioadă. Strategiile de dezvoltare ale jucătorilor din industrie, ținând cont de dificultățile macroeconomice și geopolitice actuale. Ce anunță anul 2023 și care sunt tendințele pentru fiecare segment în parte?
 • EMERGING TRENDS IN REAL ESTATE: EUROPE 2023. Evoluția și perspectivele pieței imobiliare europene, raportul cerere-ofertă, nivelul chiriilor, soluții pentru atragerea investitorilor străini, sectoarele cu cea mai dinamică creștere și poziționarea României față de piețele din regiune.
 • OUTLOOK 2023. PRICE FORECAST. Cum vor evolua prețurile imobiliarelor în 2023? Dinamica raportului cerere-ofertă în București și la nivel național pentru fiecare segment în parte – retail, industrial & logistics, office, rezidențial.
 • ROMANIAN CONSTRUCTION OUTLOOK. Contextul pieței locale de construcții, previziunile și schimbările pe care le aduce 2023. Riscurile și problemele cu care se confruntă companiile din sectorul construcțiilor. Forța de muncă, o provocare pentru industria construcțiilor. Cum arată raportul cerere-ofertă la nivel de forță de muncă în acest sector? Ce soluții avem la dispoziție?
 • GO FROM ESG STRATEGY TO ACTION. Aspecte și priorități privind politicile ESG în perioada următoare, pentru sectoarele: office, retail, industrial & rezidențial. Măsurile luate de proprietari și investitori privind implementarea schimbărilor, reducerea riscurilor și creșterea veniturilor. Încorporarea politicilor ESG în fiecare etapă a ciclului de viață al proprietății, de la analiza due diligence la achiziții, și de la închirierea la administrarea proprietății. Noi reglementări pentru îndeplinirea obiectivelor de mediu ale Uniunii Europene.
 • FINANCING – THE KEY FACTOR IN REAL ESTATE INVESTMENTS. Soluții de finanțare pentru investițiile în proiecte imobiliare. Cum va evolua creditarea și cum se vor schimba condițiile de finanțare pentru clientul final, ținând cont de inflația în creștere, evoluția dobânzilor și majorarea prețurilor?
 • PREMIUM & LUXURY PROPERTIES: Evoluția vânzărilor pentru segmentul proprietăților premium și de lux, planurile dezvoltatorilor și zonele spre care își îndreaptă atenția. Alinierea pieței locale la tendințele internaționale, așteptările clienților finali și factorii care influențează decizia de cumpărare.
 • LOCAL CONTEXT. Situația pieței de real estate la nivel național. Proiecte noi ce sunt anunțate pentru 2023, evoluția prețurilor în principalele orașe și noi oportunități pentru dezvoltatori și investitori.
 • SMART SOLUTIONS FOR SMART BUILDING. Tehnologii moderne, soluții inovatoare, aplicații și servicii care optimizează costurile și cresc profitabilitatea investițiilor. Soluţii Smart City și beneficiile aduse pentru investitori, consumatori, business-uri și angajați.
 • FUTURE CONSUMERS. Cum evoluează consumatorul în segmentul Real Estate & Construction? Care îi sunt așteptările, preferințele și ce îi influențează decizia de cumpărare? Cum se conturează noile tendințe pe termen lung?
 • LEGAL & FISCAL ASPECTS IN REAL ESTATE. Noutăți fiscale pentru 2023, modificările anunțate și impactul acestora asupra pieței de real estate. Aspecte fiscale și legislative specifice industriei.

ZIUA I

 

ZIUA II

Sponsori & parteneri

Parteneri:

Suport tehnic asigurat de:

Partener de monitorizare:

Parteneri media:

Galerie

Articole care te-ar putea interesa

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.