Încarc Evenimente

Real Estate & Construction Forum 2024

Șocurile externe, creșterea costurilor de finanțare, blocarea autorizaţiilor de construcţie în Bucureşti, deficitul forței de muncă, inflația ridicată, sunt aspecte care au marcat piața de real estate în ultimii ani.

Încrederea în sectorul construcțiilor a început să crească, în special după evenimentele geopolitice care au marcat ultimii ani, noile tehnologii și tranziția la energia verde au ajutat jucătorii din piața de real estate să depășească provocările și să își îmbunățățească eficiența, calitatea, siguranța și sustenabilitatea proiectelor lor.

Certificările verzi continuă să fie un punct de referință în peisajul în continuă schimbare al reglementărilor ESG, evidențiind un angajament ferm al dezvoltatorilor și proprietarilor față de practicile sustenabile în mediul construit. Performanțele ESG măsurabile și cuantificabile au devenit un factor cheie în luarea deciziilor indiferent că vorbim de investitori, bănci sau chiriași.

Care sunt concluziile anului 2024 și la ce trebuie să ne așteptăm în următoarea perioadă pentru fiecare segment în parte: retail – industrial & logistics – office – residential. Care este cel mai rezilient sector? Care este durata medie a contractelor semnate, ce determină suprafețele alese și cum s-au schimbat cerințele clienților? Cum evoluează chiriile?

Ce proiecte noi sunt anunțate și care vor fi segmentele ce vor oferi cele mai bune randamente? Cum a evoluat piața de real estate atât pe plan național, cât și în context regional?

Pe 20 septembrie 2024, vă invităm alături de noi la a XIX-a ediție a evenimentului „Real Estate & Construction Forum”, să dezbatem împreună cu unii dintre cei mai importanți jucători din industrie situația actuală și perspectivele pieței de real estate. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Detaliile evenimentului

cumpără bilet

Audiență

 • Investitori pe piața imobiliară
 • Dezvoltatori imobiliari
 • Agenții imobiliare și brokeri
 • Companii de construcții
 • Companii de consultanță
 • Birouri de arhitectură
 • Furnizori de materiale de construcții și tehnologii
 • Comercianți de materiale de construcții
 • Societăți de avocatură
 • Experți în domeniu

Oră
Sesiune
Speaker
08:30
ÎNREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR & WELCOME COFFEE
09:00
PANEL I – FOCUS ON RETAIL
10:15
PANEL II – FOCUS ON INDUSTRIAL & LOGISTICS
11:45
BUSINESS NETWORKING COFFEE BREAK
12:15
PANEL III – FOCUS ON OFFICE
13:45
PANEL IV – FOCUS ON RESIDENTIAL
15:15
BUSINESS LUNCH

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
EARLYBIRD: Real Estate & Construction Forum 2024
Până pe 31 august 2024, beneficiați de 30% reducere în baza ofertei EARLYBIRD. Începând cu 1 septembrie, prețul standard al unui bilet va fi de 600 lei.
420.00 lei +TVA

Discount de grup:

 • 10% – 2 participanți
 • 15% – 3 participanți
 • 20% – 4+ participanți

2024 REAL ESTATE MARKET REPORT: RETAIL – INDUSTRIAL & LOGISTICS – OFFICE – RESIDENTIAL.

Situația actuală a pieței de real estate, analiza și concluziile anului 2024 pentru fiecare segment în parte: retail – industrial & logistics – office – residential. Sectoarele cu cea mai dinamică creștere, analiza tendințelor actuale și provocarile cu care se confruntă jucatorii din industrie. Ce alte proiecte au în plan dezvoltatorii pentru perioada următoare? Care sunt elementele cheie pe care este construită strategia pe termen lung?

THE FUTURE OF REAL ESTATE INDUSTRY. WHAT’S NEXT?

Tendințe în piata de real estate, așteptările și semnalele pentru anul următor. Care vor fi provocările anului 2025?  Cum va arăta noua hartă a spațiilor comerciale și a parcurilor industriale? Care sunt noii poli de dezvoltare pentru proiectele office și cele mai atractive zone pentru segmentul rezidențial?

REAL ESTATE FINANCING AND INVESTING. TRENDS, OUTLOOK AND FORECASTS.

Sursele și soluțiile de finanțare pentru piața de real estate. Evoluția costurilor de finanțare atât pentru dezvoltatori cât și pentru clientul final. Cum influențează încetinirea economică și incertitudinea globală comportamentul proprietarilor și al investitorilor? Previziuni pentru anul următor și cele mai importante aspecte ce influențează condițiile de finanțare.

EUROPEAN REAL ESTATE MARKET REPORT. OUTLOOK 2025

Evoluția și perspectivele pieței de real estate în context regional, rentabilitatea investițiilor și sectoarele care vor oferi cele mai bune randamente. Cum se poziționează România față de piețele din regiune, nivelul chiriilor și evoluția prețurilor comparativ cu alte țări europene.

ROMANIAN CONSTRUCTION MARKET

Situația actuală a pieței locale de construcții, poziționarea României față de piețele din regiune și provocările cu care se confruntă jucătorii din industrie. Digitalizarea, inovarea și economia circulară reprezintă noile coordonate în domeniul construcțiilor.

ESG TRENDS IN REAL ESTATE DEVELOPMENT

Cele mai importante aspecte și cele mai recente trenduri privind politicile ESG pentru sectoarele: office, retail, rezidențial & industrial. Cum vor influența cerințele de raportare ESG deciziile de dezvoltare, operare, închiriere sau achiziție de spații imobiliare?

REAL ESTATE MARKET PRICES. 

Cum vor evolua prețurile imobiliarelor în București și în principalele orașe din țară? Dinamica raportului cerere-ofertă, volumele tranzacționate și perspectivele pentru fiecare segment în parte: retail – industrial & logistics – office & rezidențial.

SMART REAL ESTATE.

Impactul noilor tehnologii în real estate, aplicații și soluții inovatoare pentru optimizarea costurilor și creșterea profitabilității investițiilor. Redefinirea și îmbunătățirea continuă a experienței utilizatorilor.

TAX & LEGAL PERSPECTIVES.

Aspecte fiscale și noutăți legislative specifice pieței de real estate.

Sponsori & parteneri

Parteneri:

Galerie

Articole care te-ar putea interesa

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.