Real Estate & Construction Forum

Oamenii se dezvoltă, tehnologia avansează, nevoile clienților se schimbă, organizațiile se transformă și simt nevoia de a se extinde. Smart Home, Smart Buildings, Smart Cities sunt termenii care caracterizează piața de real estate. Sustenabilitatea a devenit un must – de la centre comerciale și spații industriale, la birouri și locuințe.

BusinessMark va reuni cei mai importanți jucători din industrie pe data de 1 octombrie 2019 la Hotel Radisson Blu din București în cadrul celei de-a noua ediții a evenimnetului “Real Estate & Construction Forum”.

Vă invităm să conturăm împreună bilanțul anului 2019 și să aflăm perspectivele de viitor ale pieței de real estate analizând fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & residential. Care sunt provocările și  soluțiile de creștere a cererii pe toate segmentele pieței din perspectiva investitorilor, dezvoltatorilor si specialiștilor din imobiliare?

Ce impact au inovația și si digitalizarea în real estate? Care sunt trendurile la nivel global și soluțiile inovatoare implementate cu succes pe piețele din regiune?

Cum arată spațiul de lucru al viitorului, spre ce își îndreaptă atenția chiriașii și ce soluții au dezvoltatorii pentru a crește calitatea timpului petrecut la birou?

Care sunt segmentele pieței care oferă investitorilor yield-uri mai bune față de piețele din regiune?

Audiență

 • Investitori pe piața imobiliară
 • Dezvoltatori imobiliari
 • Agenții imobiliare și brokeri
 • Companii de construcții
 • Companii de consultanță
 • Birouri de arhitectură
 • Furnizori de materiale de construcții și tehnologii
 • Comercianți de materiale de construcții
 • Societăți de avocatură
 • Experți în domeniu
General Manager, GRANVIA ROMANIA si Preşedinte, Asociaţia Investitorilor Străini în Real Estate. Antoanela a terminat facultatea de construcții în 1994, specializarea Construcții Civile, industriale și agricole. A început lucrul imediat după absolvire, în Constanța, în cadrul departamentul de ofertare, contractare și urmarire producție IFCO și ulterior COMCM. În perioada 1997-1998 a lucrat în Israel. În anul...
Head of Leasing Retail Division, AFI Europe Romania Costin are peste 10 ani de experiență în domeniul imobiliar comercial din România. Înainte de a se alătura AFI Europe România acum 7 ani, a lucrat drept consultant senior în domeniul vânzărilor la Jones Lang Lasalle, una dintre cele mai importante agenții imobiliare globale. Costin deține o...
Vice-President Residential Sales, ONE UNITED PROPERTIES Beatrice Dumitrașcu este un profesionist cheie în cadrul One United Properties, fiind numită Vicepreședinte pentru Vânzările Rezidențiale. Beatrice are o experiență de peste 20 de ani în vânzări și marketing, dedicându-și ultimii 15 ani industriei imobiliare. Astfel, a avut posibilitatea de a colabora cu majoritatea actorilor importanți din industrie....
Associated Partner, Head of Real Estate & Construction Department, NOERR. Roxana Dudău conduce Departamentul Imobiliare & Construcții din cadrul Noerr, București. Este specializată în servicii de consultanță destinate investitorilor majori activi în domeniul retail și construcții, ca și marilor investitori din sectorul auto, cu precădere, din investițiile greenfield din România, oferind consultanțăcu privire la structurarea...
Country Head, P3 România. Sînziana Pardhan este Country Head P3 în România. Pardhan s-a alăturat echipei P3 în funcția de Director de Achiziții pentru România în iunie 2017. Cu o experiență bogată în investiții, achiziții și vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture...
Mauricio Mesa Gomez este Director General la CORDIA România (FUTUREAL GROUP), din 2016. A studiat dreptul, specializându-se în legislația imobiliară și planificare urbană. A fost mereu preocupat de domeniul imobiliar, mai întâi de partea de consultanță, ca partener în cadrul Urbanismo Integral, în orașul său natal, Marbella și ulterior de zona de investiții și dezvoltare....
Partner & Co-Founder, BRISK GROUP Membru al Asociației pentru Managementul Proiectelor din Marea Britanie (APM UK), Claudiu are peste 12 ani de experiență în furnizarea cu succes a proiectelor din industria construcțiilor. Claudiu a lucrat din perspectiva clientului, designer-ului și contractorului în cadrul unor companii globale importante, din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia, iar...
572 lei 476 lei +TVA
Buy Ticket

Early bird: 476 RON - Valabil pana in data de 06.09.2019

Preț standard: 572 RON - Valabil după data de 06.09.2019

Discount de grup:
10% pentru 2 participanți
15% pentru 3 participanți
20% pentru 4 participanți

 • INDUSTRY FOCUS: RETAIL, INDUSTRIAL & LOGISTICS, OFFICE, RESIDENTIAL. Concluzille anului 2019 pentru fiecare segment, perspectivele pentru anul următor și planurile de dezvoltare ale celor mai mari jucători din industrie. Care sunt provocările și  soluțiile de creștere a cererii pe toate segmentele pieței din perspectiva investitorilor, dezvoltatorilor si specialiștilor din imobiliare?
 • ROMANIA IN REGIONAL CONTEXT. Evoluția si perspectivele pieței în context regional, nivelul chiriilor, rentabilitatea investițiilor și avantajele României față de piețele din regiune.
 • BUILD UP. Contextul pieței locale de construcții si așteptările pentru anul următor, trenduile pe care le urmează piața și sectoarele care înregistrează cea mai bună creștere. Efectele deficitului de personal în construcții și soluții pentru atragerea noilor generații în acest domeniu.
 • WELLBEING AND REAL ESTATE TRENDS. Cum arată spațiul de lucru al viitorului și cum evoluează nevoile clienților? Biroul în ansamblul său - de la calitatea aerului la design şi facilităţi. WELL, LEAD, BREAM – sustenabilitatea a devenit un must.
 • SMART HOMES & SMART BUILDINGS.  Avantajele aduse investitorilor, consumatorilor, business-urilor, angajaților. Automatizarea și controlul clădirilor inteligente, tehnologii noi, securitatea informatică.
 • ARCHITECTURAL DESIGN. Care sunt preferințele consumatorilor și care sunt tendințele la nivel arhitectural și de design?
 • EXPECTATIONS AND REALITIES. Cum vor evolua prețurile imobilialelor în 2020? Dinamica raportului cerere-ofertă în București și la nivel național pentru fiecare segment în parte - retail, industrial, office, rezidențial.
 • COWORKING.  Evoluția industriei spațiilor de coworking și perspectivele pentru viitor atât la nivel național cât și la nivel global? De ce coworking-ul nu se rezumă doar la un spațiu de lucru?
 • FINANCING OPTIONS. Sursele de finanțare pentru investițiile în proiecte imobiliare și soluții alternative la împrumuturile bancare.
 • TECHNOLOGY IN REAL ESTATE. Tehnologii moderne, aplicații și servicii care optimizează costurile și cresc profitabilitatea investițiilor, soluții inovatoare implementate cu succes pe piețele din regiune, chatboții imobiliari și inteligența aritificială.
 • GLOBAL OUTLOOK. Principalele trenduri și analiza pieței globale. Unde se află România pe harta globală a domeniului?
 • NEW OPPORTUNITY. Noii poli de dezvoltare imobiliară si zonele cele mai atractive pentru investitori.
 • HIGH EXPECTATIONS. Segmentul rezidențial de lux: planurile dezvoltatorilor și noile zone spre care își îndreaptă atenția, cum evoluează nevoile clienților?
 • DIY MARKET. Analiza pieței de bricolaj și amenajări interioare: forecast 2020, competitivitatea într-un mediu de business efervescent,  poziționarea României față de piețele din regiune
 • TAX & LEGAL. Aspecte fiscale și legislative specifice pieței imobiliare
Detaliile Evenimentului
Parteneri