REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM (eveniment online)

Dacă primele două luni ale anului anunțau un 2020 favorabil pentru piața imobiliară, România înregistrând cel mai mare avans din UE la nivelul lucrărilor de construcții, totul s-a schimbat odată cu declanșarea crizei sanitare.

În acest context, companiile au fost nevoite să iși adapteze din mers modele de business după noile reguli impuse de pandemie, trendul “work from home” s-a transformat într-un “must”, iar distanțarea fizică la locul de muncă a devenit obligatorie. Fie că vorbim de închirieri, achiziții sau vânzări, toate procesele s-au schimbat în această perioadă.

Care sunt concluziile anului 2020 și ce perspective avem pentru 2021, pentru fiecare segment în parte: retail – industrial & logistics – office – residential? Cum va arăta noua normalitate? Care sunt elementele pe care le vor prețui clienții, atunci când își vor alege spațiile în viitor?

Care este poziționarea României față de piețele din regiune, ce strategii vor adopta dezvoltatorii în viitor, si cum s-au schimbat preferințele consumatorului în real estate sunt doar câteva dintre întrebările la care ne propunem să răspundem alături de cei mai importanți jucători din industire, pe 1 octombrie, la a XI-a ediție a evenimentului “Real Estate & Construction Forum”. Având în vedere contextul actual, evenimentul va avea loc online.

AUDIENȚĂ:

 • Investitori pe piața imobiliară
 • Dezvoltatori imobiliari
 • Agenții imobiliare și brokeri
 • Companii de construcții
 • Companii de consultanță
 • Birouri de arhitectură
 • Furnizori de materiale de construcții și tehnologii
 • Comercianți de materiale de construcții
 • Societăți de avocatură
 • Experți în domeniu
Antoanela Comsa
General Manager, GRANVIA ROMANIA si Preşedinte, Asociaţia Investitorilor Străini în Real Estate. Antoanela a terminat facultatea de construcții în 1994, specializarea Construcții Civile, industriale și agricole. A început lucrul imediat după absolvire, în Constanța, în cadrul departamentul de ofertare, contractare și urmarire producție IFCO și ulterior COMCM. În perioada 1997-1998 a lucrat în Israel. În anul...
Vice-President Residential Sales, ONE UNITED PROPERTIES Beatrice Dumitrașcu este un profesionist cheie în cadrul One United Properties, fiind numită Vicepreședinte pentru Vânzările Rezidențiale. Beatrice are o experiență de peste 20 de ani în vânzări și marketing, dedicându-și ultimii 15 ani industriei imobiliare. Astfel, a avut posibilitatea de a colabora cu majoritatea actorilor importanți din industrie....
Country Head Romania, CTP Invest Ana Dumitrache a lucrat peste 15 ani în domeniul imobiliar, dintre care nouă ani pentru Erste Bank. În această poziție, a fost implicată în multe tranzacții M&A importante din România și a contribuit activ la realizarea acestora. Din 2016, Ana Dumitrache este Country Head la CTP România. În 2018 a...
Director de Dezvoltare, Vox Technology Park Mark a activat de-a lungul anilor în diverse sectoare de business, de la trading cu energie până la IT&C product development. Background-ul de studii tehnice, împreună cu studiile de business, i-au dezvoltat spiritul de antreprenoriat, iar parteneriatele stabilite pe segmentul IT&C i-au oferit oportunitatea de a-și perfecționa aptitudinile de...
Mihai Patrulescu
Senior Associate, Investment Services, Colliers International Mihai Pătrulescu este Senior Associate în cadrul departamentului de investiții al Colliers International. Mihai s-a alăturat companiei în 2016 ca Head of Strategic Analysis. În acest rol, a coordonat activitatea de cercetare și a realizat analize și rapoarte referitoare la piața imobiliară din România. Anterior, Mihai a ocupat poziția...
Fondator și CEO, EnergyPal-TimePal Romania și FMS Fondatorul brandului EnergyPal, dipl.ing. Lucian Anghel, are experiență în operarea și mentenanța clădirilor însumând  peste 3.000.000 mp în România. Experiența acumulată în decursul a 15 ani de facility management a condus la realizarea conceptului EnergyPal de eficiență energetică, prin care clienții beneficiază de cele mai eficiente soluții de...
Leader Systems & Services O&I Romania – Systems & Services Europe, Signify
Partner & Co-Founder, BRISK GROUP Membru al Asociației pentru Managementul Proiectelor din Marea Britanie (APM UK), Claudiu are peste 12 ani de experiență în furnizarea cu succes a proiectelor din industria construcțiilor. Claudiu a lucrat din perspectiva clientului, designer-ului și contractorului în cadrul unor companii globale importante, din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia, iar...
 • RETAIL, INDUSTRIAL & LOGISTICS, OFFICE, RESIDENTIAL. Concluziile anului 2020 și impactul crizei sanitare asupra fiecărui segment. Cum va arăta noua normalitate? Ce strategii au adoptat cei mai importanți jucători din industrie și care sunt perspectivele pentru 2021?
 • EUROPEAN REAL ESTATE INDUSTRY. Situația piețelor din regiune, tările care au raportat cel mai mare declin în sectorul Real Estate & Construction și poziționarea României față de acestea.
 • CHANGE DRIVERS. Care sunt principalii factori de schimbare în sectorul Real Estate & Construction? Închirieri – Achiziții – Vănzări: cum s-au schimbat procesele în piața de real estate?
 • WORK REIMAGINED. Cum arată spațiul de lucru al viitorului? Cum iși adaptează companiile modelele de business după noile reguli impuse de criza sanitară. Între “work from home” și distanțarea fizică la locul de muncă.
 • REVENUE PROTECTION. ALTERNATIVE SOLUTIONS. Soluții pentru diminuarea riscurilor pe termen lung în real estate. Reevaluarea portofoliilor de active și diversificarea lor, gestionarea prudentă a fluxurilor de capital.
 • CONSUMER BEHAVIOUR. Cum evoluează consumatorul în Real Estate? Așteptările, preferințele și ce le influențează acum decizia de cumpărare? Ce elemente vor prețui clienții atunci când își vor alege spațiile în viitor?
 • TECHNOLOGY IN REAL ESTATE. AR & VR, big data, aplicații destinate exclusiv angajaților, tururi virtuale, programe de modelare 3D, posibilitatea dezvoltatorului de a se plasa “virtual” în locul consumatorului final. Experiențe noi pentru dezvoltatori și utilizatorii finali.
 • DIY MARKET. Analiza pieței de bricolaj și amenajări interioare: forecast 2021, competitivitatea într-un mediu de business efervescent, cum s-au schimbat preferințele consumatorilor?
 • SMART BUILDINGS, SMART HOMES, SMART LIFE: Tendințe la nivel global, tehnologii și soluții inovatoare pentru clădirile inteligente.
 • TAX & LEGAL PERSPECTIVES. Aspecte fiscale și legislative specifice pieței imobiliare

Participarea la conferință este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro

Detaliile Evenimentului
Parteneri