SHIFT. Change Management Conference 2018

SCHIMBAREA este o constantă în viața noastră și în viața organizațiilor. Rapidul progres al tehnologiei, digitalizarea, rapida circulație a informației, accesul rapid și simplu la cunoaștere au determinat creșterea vitezei proceselor organizaționale, schimbarea premiselor de lucru, refacerea designului organizațional, schimbarea abordărilor la nivelul generațiilor.  Întregul mod de a face business, de a dezvolta afacerile s-a schimbat. Consumatorul este diferit, așteptările sale s-au schimbat, iar aceste aspecte se află în conexiune cu o largă serie de schimbări la nivel organizațional.

Efectele benefice ale acestor schimbări sunt incontestabile, însă adaptarea la ceea ce este nou și diferit nu este mereu ușoară. Schimbarea, însă, nu este ceva ce se încheie, ci definește starea de a fi a lucrurilor. Cum dezvoltăm o cultură a inovației, flexibilității, agilității?

Ne propunem să discutăm despre SCHIMBARE și adaptarea la schimbare pe 8 iunie 2018, la Hotel Radisson Blu, în cadrul celei de a III-a ediții a evenimentului SHIFT. Change Management Conference.

TARGET AUDIENCE

 • Directori Generali
 • Directori Executivi
 • Directori de Vânzări
 • Directori HR
 • Directori de Dezvoltare
 • Change Managers
 • Directori de Marketing
 • Specialiști în PR
 • Antreprenori
OMV PETROM, Senior Business Transformation Expert Cristian lucrează încă din anul 2006 în proiecte de schimbare și eficientizare a afacerilor, din postura de consultant în management și apoi din 2012, prin ocuparea mai multor funcții în domeniul proiectelor de schimbare în cadrul companiei OMV Petrom. Din septembrie 2017, acesta ocupă funcția de Senior Transformation Expert în...
Executive & Personal Mentor, Writer Alex Panayotou schimbă vieți. De origine greacă, s-a născut în Irlanda, a studiat în Elveția și a locuit 13 ani în Spania. Este un director și mentor personal de succes, keynote speaker și atletă de mare anduranță. A dezvoltat o serie de programe pentru corporații și de dezvoltare personală care...
PhD in Marketing, Sales & Marketing Expert, International Speaker & Advisor; Senior trainer & consultant, Sfera Business Doctor în Marketing (PhD), MBA și MBA International (Helsinki School of Economics). Pablo a deținut funcții de conducere în vânzări și marketing la mai multe companii multinationale de-a lungul ultimilor 10 de ani. El a realizat proiecte pentru...
Ciprian este specializat în transformarea organizațiilor și în dezvoltarea oamenilor care conduc procesele de schimbare. Are 20 ani de experiență în dezvoltare organizațională, strategie și conducerea schimbării. Este un pionier al agilității organizaționale în România. Este primul trainer român certificat in Agile Profile®, instrument unic de agilitate comportamentală, și master-trainer în formare. În acest domeniu,...
NTTDATA, Change & Learning Lead Business Partner Diana Grigoraș, Change & Learning Business Partner pt NTT Data, cu o experiență de 11 ani în Change Management, Training & Coaching și activități de Customer Loyalty în cadrul mai multor companii internaționale. Pasionată de psihologia comportamentală, aduc cunoștințele și experiența de coaching în proiecte IT pentru care...
FASHION DAYS, Head of Change Management Simona a absolvit Facultatea Politehnică din București, fiind specializată în Robotică la Automatică și Calculatoare și are un master în Managementul Proiectelor. Deși formarea sa de bază este tehnică, Simona este o persoană cu o inteligență emoțională nativă, care a reușit să îmbine cu succes aptitudinile tehnice cu cele umane,...
Bilet
470 lei +TVA
Buy Ticket

10% - 2 participanti

15% - 3 participanti

20% - 4+ participanti

 • Organisational blueprint. De la viziunea și strategia de business la cultura organizațională. Este schimbarea doar un concept intern sau este corelată cu viziunea de dezvoltare a companiei?
 • Disruptive digital economy. Tehnologia transformă lumea business-ului, iar companiile sunt nevoite să se adapteze schimbărilor pe care progresul continuu al acesteia le produce. Cum construim structuri interne menite adaptării continue?
 • You snooze, you lose. Timpul de reacție, mișcarea și schimbarea – condiții de business în era vitezei
 • Up or down? Switch! De ce resurse ne putem folosi pentru a schimba direcția descendentă în una ascendentă? Cum putem mobiliza schimbarea la nivel organizational pentru rezultate de business mai bune?
 • Fast to grow, hard to stay. Suntem pregătiți, după perioade de creștere rapidă, pentru a menține nivelul atins? Managementul schimbării pentru dezvoltarea sustenabilă și menținerea celui mai ridicat nivel atins
 • Fear not for change is with you. Migrarea sentimentului nesiguranței din sfera negativă în cea pozitivă. Schimbarea ca element ordonator.
 • Transition as a strategic position. Schimbarea continuă ca abordare strategică. Ce beneficii poate aduce o astfel de abordare?
 • Blessing in disguise. Cum identifici oportunitățile ce vin odată cu schimbarea? Adoptarea unui mindset flexibil și mobilizarea resurselor spre obținerea celor mai bune rezultate posibile. Puterea inovației și creativității în momentele dificile ale schimbării
 • The power of risk management. Costurile schimbării și metodele de a gestiona riscurile
 • Customer experience, interaction, personalization- concepte pentru era digitală- ce schimbări determină acestea la nivel organizațional?
 • Tehnologizare, robotizare și viitorul forței de muncă. Marile schimbări provocate de progresul tehnologiei. Cum ne pregătim pentru aceste schimbări și cum ne adaptăm echipele acestor noi condiții?
 • Innovation – cum dezvolți o cultură a inovației printr-un bun management al rezistenței la schimbare
 • Milennials & generation gap. Ce schimbări aduc cei din generația Y și cum rezolvăm intern diferențele dintre aceștia și ”baby boomers”? Ce soluții găsim când reprezentanții diferitelor generații se află pe poziții ierarhice diferite – cum putem adapta practicile și procedurile interne pentru o bună corelare?
 • Transformational leadership. Schimbarea ca stare naturală și definirea dinamicii organizaționale în funcție de acest element. De ce este necesară o astfel de abordare la nivel de management?
 • The future of work. Mai este schimbarea opțională? Cum arată viitorul la nivelul sistemelor de lucru?
Detaliile Evenimentului
Parteneri