Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

TVA în practică

Deloitte și Reff & Asociații, cu sprijinul BusinessMark Event Management vă invită la seminarul cu tema “TVA în practică”, ce va avea loc laHotel InterContinental, București în zilele de 16 – 17 mai 2017.

La o primă vedere, sistemul românesc de TVA pare a fi simplu. Aparent acesta implică colectarea și deducerea TVA, având un efect neutru pentru companii. In practică, aceasta percepție este însă departe de adevăr. Legislația complexă generează numeroase întrebări la care ne trebuie răspunsuri pentru a aplica corect TVA. Aplicarea neadecvată a regulilor de TVA poate conduce la obligații suplimentare considerabile pentru compania dumneavoastră.

În cadrul acestui seminar, vrem să clarificăm modul de funcționare a sistemului de TVA, punând accent pe latura practică. Vom discuta și aspecte de vamă și procedură fiscală dată fiind incidența lor semnificativă în practica TVA.

Seminarul este adresat persoanelor care sunt responsabile direct sau indirect cu domeniul fiscal sau de TVA în cadrul companiei dvs. În acest sens ne gândim la directorii departamentelor de taxe, auditori sau analiști financiari, specialiști în fiscalitate și contabili.

Abordarea practică este conceptul cheie al seminarului!

 


 

Detaliile evenimentului

  • Ora și data începerii: 16.05.2017 - 09:00
  • Ora și data final: 17.05.2017 - 17:00
  • Locatie:
  • Domeniu: Financial, Tax & Accounting
  • Adresă eveniment:

Articole care te-ar putea interesa

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.