2016.04.07 Dialogurile BusinessMark

James Grindley la BusinessMark: „Romanian insurance market is extremely competitive”

„The Romanian insurance market is extremely competitive […] secondly I would say that it’s dominated by motor insurance.”

James Grindley, CEO, CertAsig

James Grindley si-a inceput cariera pe piata de asigurari londoneza in 1996 ca broker Lloyd’s, plasand riscuri pentru clienti de talie internationala. Intre 2000 si 2007 a fost implicat direct in infiintarea si conducerea unui nou broker Lloyd’s – International Risk Solutions Ltd.

 James are o vasta experienta in asigurari, cat si in reasigurari, pe toate clasele de asigurari non-viata si,cu precadere, peclase foarte specializate, cum sunt cele de proprietati comerciale, inginerie, garantii contractuale, aviatie generala,maritime si cargo.

In aprilie 2007, James a parasit piata londoneza pentru a se alatura echipei AON Romania in functia de Director de Dezvoltare Business cu atributiuni legate in special de reasigurarea clientilor AON din Europa Centrala si de Est. In iulie 2008, James s-a alaturat echipei CertAsig ca Director General Adjunct preluand apoi functia de Director General in 2010. James este si Presedinte al Consiliului de Administratie al CertAsig.

James este licentiat in economie agrara al Universitatii din Edinburgh, si al Scolii Superioare de Agricultura din Angers (Ecole Superieure d’Agriculture d’Angers) detinand, de asemenea, gradul de ACII al Chartered Insurance Institute din Londra.

Material de opinie semnat de
  • BusinessMark

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.