2020.03.17 Articole

NNDKP lansează Centrul de Informare Legal & Tax – COVID-19

În contextul răspândirii cu rapiditate a pandemiei COVID-19 la nivel global, lucru care generează perturbări majore la nivelul comunităților și a mediului de afaceri, punând o presiune considerabilă asupra țărilor afectate, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a creat Centrul de Informare Legal & Tax – COVID-19https://www.nndkp.ro/covid-19-legal-and-tax-resource-center/.

Aceasta este o secțiune dedicată pe website-ul NNDKP unde puteți accesa informații utile și considerente juridice cu privire la implicațiile coronavirusului în România asupra diverselor arii de activitate.

Avocații și consultanții noștri urmăresc îndeaproape noutățile cu privire la COVID-19 pentru a vă furniza informații actualizate și pentru a vă ajuta să gestionați și minimizați riscurile cu care v-ați putea confrunta în această perioadă.

În cazul în care aveți nevoie de asistență, puteți contacta membrii echipei NNDKP atât prin e-mail cât și telefonic. Vom include constant actualizări cu privire la impactul COVID-19 pe măsură ce noi informații vor fi disponibile.

Suntem astfel pregătiți să vă asistăm prin furnizarea de consultanță și sfaturi practice pentru a va ajuta să depășiți orice provocări pe care le-ați putea întâmpina în această perioadă.

Secțiunea dedicată pe website-ul NNDKP este disponibilă la acest link: https://www.nndkp.ro/covid-19-legal-and-tax-resource-center/.

Împreună vom identifica cele mai potrivite soluții de a merge înainte!

 

[divider height=”30″ line=”1″]

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ii contactaţi pe:

 

Anca Toma, Business Development Manager (anca.toma@nndkp.ro) (+40721 211 122)

sau

Cristian Prevenda, Markerting Executive (cristian.prevenda@nndkp.ro) (+40745 068 557)

[divider height=”30″ line=”1″]

Material de opinie semnat de
  • BusinessMark

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.