Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC BusinessMark Invest SRL este înscrisă sub nr. 30083 în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal.

Pentru organizarea evenimentelor BusinessMark, în temeiul executării obligațiilor contractuale care rezultă din completarea formularului de înregistrare, precum și în vederea îndeplinirii obligațiilor legale în materie fiscală, BusinessMark prelucrează date cu caracter personal.

Păstrarea confidenţialităţii informaţiilor despre utilizatorii noştri este foarte importantă pentru noi. BusinessMark nu va vinde, închiria sau oferi sub orice formă informaţiile cu caracter personal.

BusinessMark nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de către utilizatori prin intermediul formularului de înscriere. BusinessMark are, în schimb, obligația de a administra în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

În relația cu BusinessMark, utilizatorii beneficiază, conform prevederilor legale aplicabile, de următoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și procesul individual automatizat.

Ce date prelucrăm?

BusinessMark prelucrează următoarele date cu caracter personal: nume și prenume, loc de muncă, funcție deținută, numere de telefon/fax, adresă de serviciu, e-mail, adresă IP, fotografii sau filmări realizate în cadrul evenimentului.

În cazul necesității facturării persoanelor fizice, se va prelucra si Codul Numeric Personal și adresa personală, în vederea emiterii facturii fiscale.

Scopul prelucrării

Datele personale vor fi utilizate în următoarele scopuri:

  • pentru a realiza înregistrarea la eveniment, a realiza listele de prezență și a oferi accesul la eveniment
  • pentru a comunica noutăți despre evenimentul pentru care s-a realizat înregistrarea, dar și pentru a comunica potențiale modificări ale coordonatelor evenimentului
  • pentru rezolvarea sesizărilor, reclamațiilor, solicitărilor
  • pentru a transmite materialele din cadrul evenimentului (prezentări, documente, etc)
  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale
  • fotografiile și filmările din cadrul evenimentelor vor fi afișate pe canalele de social media ale BusinessMark (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Google+, Twitter) și au ca scop promovarea și documnetarea evenimentului. Sub nici o formă aceste materiale nu vor fi folosite de BusinessMark pentru a identifica și a asocia imaginea vizuală cu identitatea unei persoane, fără acordul acesteia
  • în baza consimțământului, pentru informarea periodică despre evenimentele și activitatea BusinessMark

Marketing și publicitate

Newsletterele și mail-urile comerciale ale BusinessMark sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de BusinessMark. Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

În momentul înregistrării la eveniment, participantii au posibilitatea să își ofere consimțământul cu privire la primirea de Newslettere și mail-uri informative despre evenimentele și activitatea BusinessMark. De asemenea, o persoană se poate abona la Newsletter-ul BusinessMark prin completarea formularului specific prezent pe site-ul BusinessMark si prin transmiterea unui mail in acest sens la office@business-mark.ro.

Consimțământul poate fi retras în orice moment, astfel:

  • prin contactarea BusinessMark în acest sens, la office@business-mark.ro
  • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat în mesajele comerciale primite

Durata prelucrării datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi reținute în sistemele interne ale BusinessMark pe o perioadă de 5 ani