ADRIAN SECOLOF

Adrian Secolof este Head of FP&A EuMEA at Nufarm, dezvoltator și producător global major de soluții de protecție a semințelor și culturilor. Înainte de Nufarm, Adrian a fost Chief Financial Officer la Adama Agricultural Solutions România și Moldova, important producător și distribuitor de produse de protecție a culturilor, cum ar fi erbicide, insecticide și fungicide, unde a fost reprezentantul acționarilor, administrator și a gestionat finanțele companiei, activitatea de resurse umane, departamentul IT și cel juridic.

Adrian este business coach, cu o bogată experiență în numeroase industrii, printre care industrie grea, telecomunicații, publicitate, publishing & Media, marketing direct și industria chimică. Adrian este un partener de afaceri solid al consiliului administrativ și se centrează pe dezvoltarea afacerilor prin mărirea veniturilor și a profitabilității.

Înainte de Adama, Adrian a fost CFO la Reader’s Digest România și Bulgaria, companie globală de media și marketing direct. A jucat un rol cheie în lansarea a două filiale de afaceri de succes în România și Bulgaria. Și-a construit abilitățile profesionale în cadrul companiei Orange, marele operator de telefonie mobilă și în cadrul companiei de inginerie și construcții Kvaerner România.

Adrian are o experiență solidă în business coaching, consultanță financiară, conceperea proceselor în organizație, evaluarea oportunităților pentru noi afaceri și conducerea unor echipe diverse cultural. Consideră că cel mai bun mod de a-ți anticipa viitorul este să începi să muncești la crearea acestuia.

În afara muncii, Adrian își petrece timpul cu cei trei fii minunați ai săi și cu soția, schiind, alergând sau citind.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.