ADRIAN TUDOR

About the Speaker
  • Profesie
    Director Tehnic
  • Companie
    Bog’Art

Inginer al Universității Tehnice de Construcții, cu specializări în Inginerie Economică, Managementul Lucrărilor de Construcții, Management de Proiect, Management de Proces și Achiziții publice, Adrian și-a început încă din timpul studiilor activitatea în cadrul Companiei Bog’Art.

Din anul 2004 până în prezent, a parcurs toate etapele de dezvoltare profesională în managementul și antreprenoriatul construcțiilor, ocupând în prezent funcția de Director Tehnic. Din această poziție conduce o echipă multidisciplinară de specialiști, asigurând portofoliul companiei și monitorizând performanță tehnică și financiară a acesteia.
Analiza instrumentelor juridice, coroborarea cu aspectele tehnico – economice implicate în definirea contractelor de antrepriză, implementarea și performarea acestora, sunt parte din competențele dezvoltate de Adrian pe parcursul celor 14 ani de experiență în industria construcțiilor.

Adrian propune o abordare echilibrată în interpretarea contractelor de antrepriză, valorizând flexibilitatea nuanțelor de interpretare între aspectele tehnico – economice și cele juridice, medierea și adaptarea acestora la specificul pieței locale, urmărind totodată clarificarea tuturor partenerilor implicați.