ADRIANA BUCOVANU

Manager Resurse Umane, in-tech Engineering Services 

De șase ani, Adriana este Manager HR în cadrul in-tech Engineering Services, iar anterior, timp de cinci ani, a fost consultant recrutare în agenții de recrutare.

Compania in-tech face parte din in-tech global (>1500 angajați) și oferă servicii de testare software, dezvoltare software și suport în domeniul dezvoltării autoturismelor, cu accent pe componentele electronice și funcționalitățile software. Clienții companiei sunt companii producătoare auto în special din Germania: BMW, VW, Audi etc. În România, compania în-tech are aproximativ 100 angajați la sediul central din Brașov și la punctul de lucru din București. Începând cu acest an, s-au extins și în alte orașe din țară.

Fiind unul dintre primii angajați ai companiei, Adriana a contribuit semnificativ la crearea departamentului de resurse umane pe care îl conduce în prezent. Pe lângă interacțiunile frecvente cu colegii și colaboratorii, realizează programe de training, este implicată în procese de recrutare end to end și în programele de integrare și retenție pentru colegi.

Spune că activitatea sa îi aduce satisfacții profesionale și personale semnificative, întrucât acțiunile sale sunt apreciate și i se oferă suport și libertate în luarea deciziilor aferente ariei sale de responsabilitate. Lucrează atât împreună cu colegele din departamentul de resurse umane, cât și cu colegii mei din echipa de management. Totodată, ea oferă suport tuturor colegilor din relația cu membrii propriilor echipe. Unul dintre obiectivele importante pentru ea este acela de a contribui la menținerea și perpetuarea valorilor companiei și a culturii organizaționale, pe care le consideră esențiale pentru a crea un mediu de lucru profesionist și echilibrat. Consideră că atunci când colegii săi zâmbesc, rezultatele companiei vor fi mai bune.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.