AGNES JONGKIND

About the Speaker
  • Profesie
    Global Vice President Human Resources
  • Companie
    DEUTSCHE TELEKOM

Global Vice President Human Resources, DEUTSCHE TELEKOM.

“Dezvoltăm lumea digitală pentru a aduce oamenii aproape, cunoștințele, experiența și schimbul de idei favorizează această apropiere iar prin împărtășire, ne putem transforma gândurile în ceva mai mare, ceva mai bun. “ Deviza aceasta conduce Deutsche Telekom în împlinirea misiunii lor- “life is for sharing”.

Ceea ce o motivează pe Agnes este contribuția sa în implementarea devizei respective în cadrul resursei umane. Astfel, prin concentrarea pe o conducere și o cultură puternică, Deutsche Telekom a reușit stabilirea unei culturi de inovare, cu o pasiune pentru performanță și totodată inspirație pentru oameni și organizație.

De-a lungul carierei sale, Agnes și-a dobândit experiența în roluri și organizații din diferite țări. Astfel, Agnes a ajuns să fie un executiv puternic în HR ce are o abordare pragmatică asupra conceptelor resurselor umane, cu o experiență în multiple proiecte de schimbare, precum: transformările de afaceri, Skill Shifts, Employer Branding si Recrutare, schimbarea leadershipului și a culturii, toate într-un mediu internațional, dinamic și rapid.

Agnes Jongkind este HRD Vice President of Recruitment and Employer Reputation la Deutsche Telekom. Agnes și-a început cariera profesională în consultanță la Arthur Andersen și mai târziu în Deloitte. De-a lungul carierei sale, Agnes a dobândit experiență în multe roluri și organizații din diferite țări. Agnes este un executiv puternic în HR, ce are o abordare pragmatică, cu o experiență în multiple proiecte de schimbare a resurselor umane, precum: transformările de afaceri, Skill Shifts, Employer Branding si Recrutare, schimbarea leadershipului și a culturii, toate într-un mediu internațional, dinamic și rapid.