ALEX SKOURAS

Alex Skouras este unul dintre Membrii Fondatori și Managing Partner al Alesonor, o companie de dezvoltare imobiliară specializată în proiecte rezidențiale care îmbină designul de calitate, confortul, luxul și natura, promovând în mod activ proiectele imobiliare verzi în România.

Este absolvent al programelor de licență și master în Inginerie Mecanică la Universitatea Tehnică din Atena și deține, de asemenea, un master în Management de la London School of Economics and Political Science.

Alex este atras de inovație, antreprenoriat și munca în echipă. Împreună cu partenerii săi de afaceri, a investit într-o varietate de proiecte din imobiliare, tehnologie, retail, energie regenerabilă, telecomunicații și sănătate.

Istoria dezvoltării Alesonor acoperă 19 ani, compania fiind recunoscută pentru construirea Amber Gardens, prima comunitate de vile verzi de lux din România. Cel mai recent proiect al Alesonor este Amber Forest, prima suburbie verde din apropierea Bucureștiului, o investiție estimată la 110 milioane de euro. Amber Forest este un proiect cu utilizare mixtă care cuprinde 500 de vile, 200 de apartamente, un parc de 5 hectare și numeroase facilități sportive, de agrement, educaționale și de lucru. Suburbia va fi dezvoltată pe un teren de 31 ha, cu o suprafață construită de doar 15%.

Din 2003, Alex coordonează operațiunile și extinderea companiei, supervizând dezvoltarea tuturor proiectelor imobiliare ale acesteia în România. Alex Skouras este membru fondator al Epower, un dezvoltator de energie regenerabilă, al IQBOX și Cosmos Mobile, companii active în industria telecom și al Wellness Solutions, o companie care distribuie branduri sportive și de fitness.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.