ALEXANDRA DAVID

Director Resurse Umane, FrieslandCampina România

Alexandra David coordonează activitatea de HR a FrieslandCampina România pentru aproximativ 600 de angajați împărțiți în 2 fabrici, Cluj și Tg Mureș, 2 depozite și sediul central în Bucuresti.

Tot in cadrul grupului Royal FrieslandCampina a detinut si rolul de Change Management Leader pentru un program global de transformare a practicilor si capabilitatilor comerciale din cadrul diviziei de business.

Alexandra a acumulat experiență de peste 16 ani, în industrii variate, de la lactate la modă și marochinarie, cosmetice si băuturi alcoolice. Aceasta a experimentat anterior atât roluri operaționale, în cadrul Sephora Balkans  cât și roluri globale, în cadrul Departamentului Global de HR al Grupului Louis Vuitton Moet Hennessy, unde a coordonat proiecte de dezvoltare HR, managementul talentelor, programe de diversitate si recrutare la nivel internațional.

Alexandra deține o licență în Economie și un MBA (I.N.D.E. Institutul Național de Dezvoltare Economică București în parteneriat cu C.N.A.M Paris), iar în domeniul HR deține certificări în Managementul Strategic al Resurselor Umane la Exec-Edu București și HEC Executive Paris.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.