ALEXANDRU MIHAI

About the Speaker
  • Profesie
    Partener
  • Companie
    Nordis

Partener, Nordis

Alexandru Mihai este Partener în cadrul grupului de firme Nordis și are o experiență de peste 8 ani în domeniul imobiliar. Este de profesie jurist, însă pasiunea pentru real estate l-a determinat să se alăture echipei Nordis în 2011, aducând în mod continuu plus valoare clienților săi.

Este un bun vânzător și oferă un exemplu de leadership și viziune întregii echipe. Consideră că în prezent, segmentul rezidențial înregistrează un interes crescut pentru nișa investitorilor, fapt care face din ce în ce mai importantă prezența unor parteneri de încredere care să îi ghideze pe parcursul acestui proces.

Nordis este dezvoltator imobiliar de ansambluri premium în București și în țară sub propriul brand – Nordis Residence și agenție imobiliară specializată pe zona de centru-nord a capitalei.

De curând, compania a pus bazele unui proiect de aparthoteluri de 5 stele iar primele ansambluri sunt construite în cele mai bune stațiuni de la mare și munte: Nordis Residence Mamaia Beach și Nordis Residence Sinaia Forest.