ALINA PREDESCU

Cristiana s-a alaturat echipei PKF Finconta in anul 2016, dupa o experienta de peste 5 ani in domeniul economic, dintre care peste 3 ani in domeniul preturilor de transfer.

Cristiana a absolvit Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, respectiv programul de Masterat organizat de aceasta din urma in domeniul Managementului Financiar si Investitiilor (i.e. DAFI).

Experienta Cristianei acopera numeroase proiecte complexe de pregatire si actualizare a dosarelor de preturi de transfer, de elaborare si suport in implementarea de politici de preturi de transfer, furnizand, de asemenea, asistenta contribuabililor in cadrul inspectiilor fiscale.

Cristiana a facilitat o serie de conferinte destinate atat tinerelor talente ce doresc sa initieze o cariera in domeniul preturilor de transfer, cat si clientilor, in scopul sporirii notorietatii si importantei preturilor de transfer la nivel local.

Clientii deserviti de Cristiana activeaza in numeroase industrii (e.g. petroliera si a gazelor naturale, servicii financiare, farmaceutica, retail, manufacturing, automotive, etc.), aceasta intampinand, in fiecare caz, nevoile acestora in functie de specificul activitatilor desfasurate, furnizand solutii profesionale privind tratamentele fiscale aplicabile, din prisma preturilor de transfer, in conformitate cu legislatia locala si internationala specifica.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.