ANA CRIVĂȚ

Lider cu 18 ani de performanță în transformare de business, Ana coordonează, din 2019, departamentul de Corporate Affairs al HEINEKEN România, gestionând comunicarea și engagement-ul intern – cu focus pe consolidarea identității și a culturii organizaționale – precum și comunicarea externă și agendele de sustenabilitate și public affairs ale companiei. 


Consideră că, într-un climat aflat în permanentă schimbare, în care companiile activează de câțiva ani, comunicarea și engagement-ul intern și-au confirmat rolul fundamental, de contributor strategic și activ în transformarea businessului.

Ana s-a alăturat echipei HEINEKEN în 2013, ca Innovation Manager, în departamentul de Marketing, rol din care a coordonat strategia de inovare a organizației, cu misiunea de a identifica și valorifica noi oportunități de business. În această perioadă, a obținut un succes remarcabil pentru HEINEKEN România cu lansarea categoriei de cidru pe piața locală, pentru care echipa din România a obținut o recunoaștere importantă: ”Cea mai bună lansare a categoriei cidru în lumea HEINEKEN”.

Cu un background solid în cercetare de piață strategică, a dezvoltat echipe și strategii de creștere și transformare pentru companiile cu care a lucrat, acoperind o paleta vastă de industrii și categorii.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.