ANA DUMITRACHE

Country Head Romania, CTP Invest

Ana Dumitrache este Country Head la CTP România din 2016, cu o scurtă întrerupere în 2018, realăturându-se cu entuziasm companiei la începutul lui 2019.

A condus extraordinara creștere a companiei, de la 1 milion de m2 la începutul lui 2019 la 1,5 milioane m2 în interval de un an.

Împreună cu o echipă entuziastă, Ana a realizat unele dintre cele mai spectaculoase tranzacții de pe piața industrială din ultimii doi ani, printre care contractul Maersk/IB Cargo pentru Ikea Supply AG, King Fisher, a deschis un nou șantier pentru CTP în nordul Bucureștiului și a realizat două dintre cele mai importante achiziții de pe piața industrială în 2020 (Equest și Cromwell).

A reușit de asemenea să construiască o echipă fericită și de succes, cu profesionișt de înalt nivel – care constituie unul dintre cele mai  importante avantaje competitive ale CTP de pe piața industrială locală.

Este hotărâtă să mențină CTP România pe poziția de lider de piață local și să continue să contribuie la succesul general al grupului CTP – România fiind pe locul doi ca portofoliu și contribuție de venituri la nivelul grupului.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.