ANA DUMITRACHE

Ana Dumitrache conduce cu succes cea mai mare companie de real estate specializată în spații industriale și logistice din țară, cu un portofoliu de peste 2,3 milioane de metri pătrați în 15 locații diferite din România și cu o echipa complexă de circa 100 de oameni, care acoperă de la exercițiul financiar până la project management și construcții, trecând prin leasing, M&A și property management, cu accent întotdeauna pe business development.

Alumni al City University of Seattle, cu un Financial MBA, Ana Dumitrache a fost timp de 18 ani bancher, specializată în finanțări complexe și real estate, creându-și o reputație de deal maker în piața imobiliară locală. În 2016, i s-a alăturat lui Remon Vos în aventura CTP România cu scopul clar de a transforma unitatea locală în lider de piață și motor de creștere pentru întregul grup. Ceea ce a și reușit, ultimii ani marcând o creștere de 15% în medie a portofoliului CTP și consolidând poziția de market leader cucerită încă din 2017.

Ana Dumitrache este un lider care conduce prin puterea exemplului, dar și a minții, cu abilități deosebite în management operațional, și o creativitate neașteptată în multe situații provocatoare în structuri complexe de achiziții și tranzacții de închiriere de mari dimensiuni. Cu o reputație impecabilă, este unul dintre liderii care luptă tenace pentru a ridica standardele și a contribui la maturizarea prin transparență și corectitudine a pieței imobiliare din România.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.