ANA KRASOVSCHI

People, Culture & Organisation Chief Officer, Sameday

Ana Krasovschi face parte din echipa de Senior Management a Sameday, ocupând funcția de People, Culture & Organization Chief Officer. Cu o experienţă de peste 20 de ani în creşterea echipelor din industria de retail, Ana Krasovschi a venit în Sameday cu abordarea sa deschisă și out of the box, găsind în companie mediul propice pentru a contribui, alături de echipa sa, la dezvoltarea culturii antreprenoriale a organizației și la creșterea națională și internațională a companiei.

“Pentru oameni și împreună cu oameni” este unul din motto-urile după care se ghidează, reușind astfel să gestioneze cu succes și să asigure, de-a lungul timpului, o continuă adaptare a zonei de resurse umane, în funcție de strategia companiei precum și de schimbările survenite la nivel cultural, de trenduri, de viață, de consum.

Ana Krasovschi este o sursă de inspirație în ceea ce privește obiceiurile noilor generații, îmbunătățirea mediului de lucru, adoptarea unor noi instrumente tehnologice și digitale în echipă, iar spiritul, valorile și oamenii din echipa pe care o coordonează îi confirmă încă o dată că este on #theopenway.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.