ANA MARIA BUTELANC

About the Speaker
  • Profesie
    Talent Acquisition Manager
  • Companie
    KFC, PIZZA HUT, TACO BELL ROMANIA (Sphera Franchise Group)

Talent Acquisition Manager, KFC, PIZZA HUT, TACO BELL ROMANIA (Sphera Franchise Group).

Ama este Talent Acquisition Manager în cadrul Sphera Franchise Group S.A. cel mai mare grup din industria de food service din România care deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Ama este absolventa Facultății de Psihologie și Știintele Educației din cadrul Universității din București, certificată în coaching NLP, cu o experiență de peste 12 ani în Consultanță și Management în Resurse Umane. Formarea continuă este o prioritate pentru ea, motiv pentru care în prezent se formează ca viitor psihoterapeut integrativ.

“Oamenii sunt cea mai importanta resursă și valoare a companiei noastre. Pentru noi este foarte important modul în care reușim să-i atragem, să-i selectăm, să-i integram și să-i ajutăm să se dezvolte în cadrul companiei. Pe durata întregului proces suntem foarte atenți la experiența pe care candidații o au alături de noi, ne dorim să-i înțelegem și să le anticipăm nevoile și să le oferim ce este mai potrivit pentru ei.”