ANCA-DANIELA TURCAS

După start-up-ul și vânzarea unei mici afaceri, Anca și-a orientat cariera spre domeniul financiar, acumulând experiență în cadrul unei companii locale de audit și consultanță. A fost implicată în principal în misiuni de audit financiar, însă a participat și la diverse proiecte de audit intern, audit pentru fonduri nerambursabile și alte misiuni de consultanță. S-a orientat apoi către o poziție de analist financiar în cadrul unei companii de producție, iar în prezent ocupă poziția de Director Economic în cadrul companiei Sonaca Aerospace Transilvania.

Având un rol de leadership de mai bine de cinci ani în cadrul Sonaca Aerospace Transilvania, Anca este responsabilă de organizarea și coordonarea departamentului financiar, fiind implicată atât în coordonarea activităților de zi cu zi ale departamentului, cât și în proiecte operaționale și strategice pentru companie și pentru grup.

Anca are un background academic solid, fiind absolventă a universității Babeș-Balyai, licențiată în Management și Finanțe-Bănci. A obținut o diplomă de masterat în Expertiză contabilă și Audit și este membru ACCA începând din 2015.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.