ANCA GREZOV

Senior HR Manager, Danone Romania

Anca este Senior HR Manager cu expunere locală și internațională, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul HR. Are o mare pasiune pentru afaceri & oameni, dezvoltarea echipei și consultanță pentru cei aflați în funcții de conducere. În calitate de lider, Anca se concentrează asupra construirii viziunii, susținută de strategia adecvată de a livra creștere sustenabilă.

Anca are experiență în toate domeniile HR, atingând excelența în HR Strategic, Managementul Schimbării, Implicare, Managementul Performanței, Design Organizațional, Bugetare și Managementul Costurilor, Învățare și Dezvoltare, Comunicare Internă, Achiziția Talentelor și Branding de Angajator, Dialog Social, Procese & Politici HR, Managementul Crizei și Recompensa.

Oamenii consideră că Anca are o gândire inovatoare și creativă, fiind cunoscută pentru modurile noi de lucru, implementate local și internațional.

Anca și-a început cariera în 2004, la Rompetrol, lucrând în domeniul Recrutării, al Brandingului de Angajator și al Comunicării Interne. Apoi și-a continuat dezvoltarea ca Manager HR, construind departamentul de HR de la zero, într-un Grup Media românesc – ARond. Cariera sa a continuat să evolueze, Anca alăturându-se companiei Danone în 2008, în calitate de Corporate Recruitment Manager, devenind ulterior HR Business Partner (creând în timp parteneriate cu toate departamentele) cu responsabilități cheie, tot în domeniul managementului diferitelor funcții HR (Recrutare, Branding de Angajator, Comunicare Internă, Implicare, Învățare & Dezvoltare), în România, ECE (Europa Centrală și de Est) și CEN (Centrul, Estul și Nordul Europei).

În timpul său liber, Anca își păstrează curiozitatea despre viață în general, învățarea fiind principala sa pasiune. Crede că timpul este cea mai prețioasă resursă pe care o avem în viață și că o înțelegegere mai profundă a vieții în general ajută pe toată lumea să își utilizeze întregul potențial. Anca își transferă toate interesele personale de autodezvoltare asupra interesului său mai larg de a contribui la dezvoltarea celorlalți.

Anca este fericita mamă a doi băieți: Martin, 7 ani și Victor, 5 ani.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.