ANDREEA ARTENIE

Managing Partner, Artenie, Secrieru & Partners

Andreea are o experiență de peste 20 de ani în domeniul administrativ și fiscal, coordonând un număr mare de litigii administrative împotriva autorităților naționale și, în special, litigii fiscale împotriva autorităților fiscale. De asemenea, face parte din grupul de lucru AmCham, care participă activ la discuțiile inițiate de Ministerul Finanțelor Publice, cu privire la Noul Cod de Procedură Fiscală.

Andreea este menționată ca profesionist notabil în ghidurile internaționale, fiind inclusă printre Tax Controversy Leaders in Romania -“Highly regarded Women in Tax” (Lideri în Controverse Fiscale din România – ,,Femei remarcabile în domeniul fiscal”) și “Highly regarded in Tax Controversy” (,,Persoane remarcabile în Controversele Fiscale”), în ITR World Tax pe anul 2021. Rata mare de succes a Andreei o recomandă drept unul dintre specialiștii reputați din dreptul procedural fiscal.

Înainte de ASP Advisors, Andreea a fost Partener la Deloitte Central Europe, coordonând DCE Dispute Resolution. A activat ca Partner responsabil de Finanțe și Operațiuni în cadrul T&L Executive Committee. De asemenea, a fost desemnată CE Leader în cadrul Global Dispute Resolution Steer Committee.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.