ANDREEA MIHNEA

About the Speaker
  • Profesie
    HR Director România and Moldova
  • Companie
    EY

HR Director România and Moldova, EY

Andreea Mihnea are o experiență de peste 18 ani în resurse umane și strategii de a atrage și păstra talentele, acumulată în companii de top din România (EY, IBM sau Paypoint).
În prezent, deține poziția de Director de Resurse Umane în EY România și Moldova, fiind, totodată, Talent Leader pentru echipă EY din SE Europei și membră în People Advisory Board pentru regiunea CESA (31 de țări).

Andreea Mihnea este certificată pe plan local și internațional ca facilitator de programe de dezvoltare managerială și leadership în EY-programele Noi seniori, Noi manageri, Cele mai performante echipe;
A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (Universitatea București) cu specializarea în engleză și franceză. În prezent, este doctorandă ASE și Strasbourg School of management în Managementul resurselor umane.

Angajamentul său personal în cadrul EY este să contribuie la transformarea culturală a organizației prin stimularea inovației și a creativității, precum și prin activarea resurselor interne ale angajaților EY.