ANDREEA VOINEA

Director executiv Resurse Umane, BCR

Andreea Voinea ocupă poziția de director executiv Resurse Umane la BCR, avand o experiență semnificativă în managementul schimbării, cât și o solidă expertiză internațională. Înainte de BCR, Andreea a condus programul de HR Transformation din Petrom OMV. Înainte de a reveni în Romania, Andreea a lucrat 8 ani pentru companii din Londra, New York și Bruxelles: Head of Reward, Group Central Functions, Barclays Plc London, senior consultant pentru Towers Perrin la Londra, New York and Bruxelles, precum și director asociat în divizia de Global Equities, pentru Deutsche Bank Securities, New York.

Andreea a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice București și programul de MBA al Universității Tulane, A. B. Freeman School of Business din Statele Unite. De curând, a absolvit programul de Advanced Management Program al Harvard Business School din Statele Unite.

Andreea este presedinte al Board-ul HR Club Romania din anul 2018, este membru fondator al Romanian Education Trust & Romanian Business Club din UK, și este membru al Comitetului de Etică al IASE UK (International Association for Sustainable Economy).

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.