ANNE-MARIE SLAV

Sales Team Leader, Benefit Integration, Benefit an Edenred Company

Din 2019, s-a alaturat misiunii Benefit de a face angajații mai fericiți și mai motivați, oferind  angajatorilor din Romania o solutie de externalizare a serviciilor pentru cresterea engagementului angajaților, care iși doresc pachete de beneficii mai flexibile, adaptate nevoilor lor.

In prezent Anne-Marie (alias Anne) coordoneaza echipa de vanzari Benefit și implementarea strategiei comerciale prin platforma Benefit. Din aceasta pozitie are un rol activ si in procesul de integrare al echipei de vanzari Benefit cu celelalte departamente din grupul Edenred pentru alinierea, optimizarea fluxurilor de lucru si pentru implementarea proiectelor transversale.

Este absolventa a Universitatii Politehnica Bucuresti, are un Master in Marketing si Comunicare in Afaceri si a lucrat indeaproape cu comunitatea HR din Romania in ultimii 15 ani. Este pasionata de traducerea nevoilor clientilor in planuri de actiune rapide pentru a crea performanta si experiente semnificative in viata acestora si a angajatilor lor.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.