ANNELIESE BAUER

ANNELIESE BAUER
About the Speaker
  • Profesie
    Director Departamentul de Comunicare și Marketing Genpact Europa
  • Companie
    Genpact

Director Departamentul de Comunicare și Marketing Genpact Europa, Genpact

Anneliese Bauer este director al Departamentului de Comunicare și Marketing al Genpact Europa, din Martie 2019.

Este responsabilă de strategia de comunicare precum și organizarea și operativitatea departamentului de marketing la nivel European. Rolul ei implica gestionarea activităților de CSR, sport, diversity & inclusion, brand awareness, social media, talent marketing, evenimente interne și externe impactând aproximativ 10.000 de angajați în Europa.

Anterior, Anneliese a gestionat managementul infrastructurii a 18 sedii Genpact din Europa, însumând o suprafață totală de peste 50.000 mp. Rolul său anterior a cuprins activități precum dezvoltarea, extinderea, relocarea și reorganizarea, cât și înființarea birourilor  din România, Polonia, Slovacia, Cehia, Olanda, Marea Britanie, Irlanda, Africa de Sud și Israel.

Anneliese deține o vastă experiență de muncă în marketing, comunicare, integrare, restructurare, redezvoltare, precum și managementul echipelor multifuncționale și multiculturale.

De asemenea, a condus inițiative strategice si transformationale, optimizări și transformări în diverse industrii, precum consultanță în management, servicii medicale și asistență medicață, managementul proceselor de afaceri, industria de medicamente si produse farmaceutice, business development precum și marketing și vânzări.