ANTOANELA COMȘA

Cu o carieră care se întinde pe parcursul a 20 de ani, Antoanela este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați manageri de pe piața imobiliară din România. Absolventă a Universității de Construcții din București, Antoanela este președintele Gran Via România, membrul in boardul Asociatiei Investitorilor Imobiliari din Romania – A.R.E.I. si Director adjunct al companiei Meta Management Team SRL

Specializată în construcții, Antoanela a supervizat toate investițiile Gran Via din România, în proiecte precum Timișoara 58, Gran Via Park, Aviatiei Apartments sau Gran Via Lake View, un portofoliu de peste 2.500 de apartamente în București, precum și Gran Via Marina, proiectul din Constanța unde Gran Via construiește acum cea de-a doua fază. In echipa Meta Management Team aceasta analizeaza si urmareste investitiile realízate de catre Meta Estate Trust, companie listata la BVB.

Un manager exigent, Antoanela este creativă și întotdeauna deschisă la noi provocări, reușind să coordoneze toate operațiunile unui dezvoltator rezidențial la scară largă.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.